Σάββατο 2 Μάρτη 2002
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 32
ΝΕΕΣ ΤΑΙΝΙΕΣ
«Αύριο θα 'ναι αργά»

Ο Αντώνης, ένας νεαρός κατάδικος, βγαίνει από τη φυλακή με 48ωρη άδεια, για την κηδεία της γιαγιάς του. Ο μικρότερος αδελφός του ο Σήφης, που τον θαυμάζει και προσπαθεί να του μοιάσει, θέλει να περάσουν μαζί τις λίγες ώρες της ελευθερίας του. Ομως ο Αντώνης γνωρίζεται με την Ολια, μια κοπέλα που έχει εγκαταλείψει το σπίτι της και ο φίλος της τη σπρώχνει στην πορνεία.

Ο Αντώνης και η Ολια ερωτεύονται και, κόντρα σε κάθε λογική, αποφασίζουν να παντρευτούν. Η επιστροφή στη φυλακή καθυστερεί...

Η ταινία της Λάγιας Γιούργου παρακολουθεί τη ζωή των τριών νέων. Τα διλήμματα, τις παράτολμες αποφάσεις τους και την απειρία τους, αλλά και τις προσπάθειές τους να καταφέρουν να επιβιώσουν, να ζήσουν τον έρωτα και τα όνειρά τους.

Η δεύτερη ταινία της Λάγιας Γιούργου είναι γεμάτη ανυπομονησία και ζωή, σύμφωνα με το πώς είναι φτιαγμένοι οι ήρωες της ταινίας της. Πολύ καλή σκηνοθεσία, μέσα σε καθαρούς κινηματογραφικούς δρόμους, με αρκετό πάθος και λιτούς χαρακτήρες, βάζει τη σφραγίδα της για ακόμη καλύτερες ταινίες.

Κοινωνική ελληνική παραγωγή 2001. Σκηνοθεσία: Λάγια Γιούργου. Πρωταγωνιστούν: Αλέξης Γεωργούλης, Μαρίνα Καλογήρου, Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος, Τόνι Δημητρίου.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ