Τρίτη 21 Ιούνη 2022
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 24
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗΣ ΤΟΥ ΚΚΕ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΝΕ
Εκθεση εκδόσεων της «Σύγχρονης Εποχής»

Ενα όμορφο «ταξίδι» στη γνώση, στην Ιστορία, στη λογοτεχνία, στην επαναστατική θεωρία και στρατηγική, με ξεχωριστή τη θέση του παιδικού βιβλίου, μπορεί κανείς να απολαύσει αυτές τις μέρες στο Στέκι Πολιτισμού και Νεανικής Δημιουργίας της ΚΝΕ «Ανδρέας Λυκουρίνος» στην Καισαριανή (Ερυθρού Σταυρού 29), όπου λαμβάνει χώρα έκθεση βιβλίου με μια τεράστια ποικιλία εκδόσεων της «Σύγχρονης Εποχής», για κάθε ηλικία και «ανησυχία».

Οι Κομματικές Οργανώσεις του ΚΚΕ και της ΚΝΕ στην Καισαριανή διοργανώνουν έκθεση βιβλίου με τίτλο «Ιμπεριαλιστικοί Πόλεμοι, 100 χρόνια από τη Μικρασιατική Εκστρατεία και Καταστροφή», απευθύνοντας πλατύ κάλεσμα στους εργαζόμενους της πόλης να επισκεφθούν τον χώρο της έκθεσης, να γνωρίσουν από κοντά την πλούσια εκδοτική δραστηριότητα της «Σύγχρονης Εποχής», έχοντας βαθιά πεποίθηση πως «η γνώση είναι δύναμη».

Αναλυτικά οι μέρες και ώρες λειτουργίας έχουν ως εξής: Δευτέρα - Παρασκευή 10.30 π.μ. - 12.30 μ.μ. και 6 - 8.30 μ.μ. Σάββατο - Κυριακή 10 π.μ.- 1 μ.μ. Η έκθεση θα λειτουργεί μέχρι τις 26 Ιούνη.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ