Τετάρτη 22 Ιούνη 2022
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 26
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ
Φωτιά σε εργοστάσιο

Μεγάλη φωτιά εκδηλώθηκε χτες, λίγο μετά τις 3 το μεσημέρι, στο Ηράκλειο, σε επιχείρηση ξυλείας στην περιοχή των Μαλάδων, κοντά στον βιολογικό καθαρισμό. Η φωτιά εκδηλώθηκε σε μία από τις δύο βιοτεχνίες ξυλείας που υπάρχουν στο σημείο, ενώ οι φλόγες επεκτάθηκαν και σε όμορη επιχείρηση συσκευασίας ξενοδοχειακού υλικού. Λόγω των εύφλεκτων υλικών πήρε διαστάσεις. Η ατμόσφαιρα στην περιοχή ήταν αποπνικτική με πυκνούς μαύρους καπνούς να την έχουν σκεπάσει, ενώ η φωτιά ήταν ορατή από αρκετή απόσταση. Ευτυχώς, δεν έχει τραυματιστεί κανένας εργαζόμενος, αφού εκείνη την ώρα και στις τρεις επιχειρήσεις υπήρχαν εργάτες που δούλευαν.

Στην περιοχή είχαν σπεύσει δυνάμεις της Πυροσβεστικής αποτελούμενες από 39 πυροσβέστες, 3 ομάδες πεζοπόρων τμημάτων με 12 οχήματα, ενώ στην προσπάθεια κατάσβεσης συμμετείχε και πυροσβεστικό ελικόπτερο.

Αμεση παρέμβαση πραγματοποίησαν μέλη του ΚΚΕ και κάτοικοι της περιοχής, οι οποίοι ζήτησαν να εκκενωθούν οι επιχειρήσεις από τους εργαζόμενους, να παρθούν μέτρα προστασίας τους και να διατεθούν πυροσβεστικές δυνάμεις για την κατάσβεση της πυρκαγιάς.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ