Τρίτη 28 Ιούνη 2022
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 10
ΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΖΩΗ ΚΑΙ ΔΡΑΣΗ
Συνεχίζεται το πολιτικό άνοιγμα της ΚΟ Αττικής του ΚΚΕ

Σήμερα Τρίτη:

-- Στις 10 π.μ., κλιμάκιο του Κόμματος θα επισκεφτεί το Εθνικό Κέντρο Αιμοδοσίας, για να συζητήσει με τους εργαζόμενους, μπροστά στην πολιτική συγκέντρωση με τον Γενικό Γραμματέα της Κεντρικής Επιτροπής του ΚΚΕ, Δημήτρη Κουτσούμπα, που θα πραγματοποιηθεί στις 30/6 στην κεντρική πλατεία Μενιδίου.

-- Στις 12 μ., ο Νίκος Μπουκουβάλας, μέλος της ΕΠ Αττικής, θα επισκεφτεί το εργοτάξιο του Σκλαβενίτη στη Ν. Φιλαδέλφεια (πρώην «Ρενό»), για να συζητήσει με τους εργαζόμενους.

-- Στις 8 μ.μ., η ΚΟΒ Αμαρουσίου καλεί σε συγκέντρωση στην πλατεία Ευτέρπης (δίπλα στον ΗΣΑΠ), με θέμα: «Ελεύθεροι χώροι στο Μαρούσι - Πηγή ανάσας για τον λαό και όχι απόθεμα γης για τα κέρδη του κεφαλαίου». Θα μιλήσει η Αφροδίτη Αυγερινού, μέλος του Τμήματος Περιβάλλοντος της ΚΕ και περιφερειακή σύμβουλος με τη «Λαϊκή Συσπείρωση».

Aύριο Τετάρτη:

-- Στις 10 π.μ., κλιμάκιο του Κόμματος θα επισκεφτεί την Πολυκλινική στο Ολυμπιακό Χωριό, για να συζητήσει με τους εργαζόμενους, μπροστά στην πολιτική συγκέντρωση με τον Γενικό Γραμματέα της Κεντρικής Επιτροπής του ΚΚΕ, Δημήτρη Κουτσούμπα, που θα πραγματοποιηθεί στις 30/6 στην κεντρική πλατεία Μενιδίου.

-- Η Τόνια Γαρδούνη, μέλος της ΕΠ Αττικής, θα επισκεφτεί στις 9 π.μ. το κτίριο της Alpha Bank στην οδό Σοφοκλέους, στις 10.30 π.μ. το κτίριο της Alpha Bank στην οδό Κοραή και στις 11.30 π.μ. το κτίριο της Alpha Bank στην οδό Πανεπιστημίου, για να συζητήσει με τους εργαζόμενους.

-- Στις 12.30 μ.μ., ο Νίκος Παπαναστάσης, βουλευτής του ΚΚΕ, θα επισκεφτεί τον όμιλο ΠΕΙΦΑΣΥΝ, για να συζητήσει με τους εργαζόμενους.

-- Στις 7 μ.μ., οι ΤΟ Α' Αθήνας και ΕΒΕ καλούν σε συγκέντρωση για τους επαγγελματίες της Αθήνας, στην πλατεία Βαρβακείου Αγοράς (οδ. Αθηνάς - απέναντι από την Αγορά). Θα μιλήσει ο Θανάσης Τζίμας, μέλος της ΚΕ και υπεύθυνος του Τμήματος ΕΒΕ της ΚΕ.

Βιβλιοπαρουσιάσεις

Αύριο Τετάρτη:

-- Στις 8 μ.μ., οι ΚΟ Ανω Ιλίου, Κάτω Πετρούπολης και Παλατιανής καλούν σε παρουσίαση της έκδοσης της «Σύγχρονης Εποχής», επιμέλειας του Τμήματος Κατά των ναρκωτικών της ΚΕ «Για μια κοινωνία ελεύθερη από ναρκωτικά και όχι με ελεύθερα τα ναρκωτικά. Με το ΚΚΕ μπροστά για το σοσιαλισμό - κομμουνισμό», στην πλατεία Πετρουπόλεως και Αγίας Σοφίας (ΣΑΝ ΡΕΜΟ) στο Ιλιον. Την παρουσίαση θα κάνει η Λήδα Μαλάμη, μέλος του Τμήματος Κατά των ναρκωτικών της ΚΕ.

Την Παρασκευή 1η Ιούλη

-- Στις 8 μ.μ., η ΚΟΒ Βιβλίου της ΤΟ Εμπορίου - Υπηρεσιών της ΚΟ Αττικής καλεί σε παρουσίαση της έκδοσης της «Σύγχρονης Εποχής», επιμέλειας του Τμήματος Ιστορίας της ΚΕ «1922. Ιμπεριαλιστική εκστρατεία και Μικρασιατική Καταστροφή», στην πλατεία Ζωοδόχου Πηγής (Ακαδημίας), μπροστά από το βιβλιοπωλείο της «Σύγχρονης Εποχής». Την παρουσίαση θα κάνει η Βίκυ Κιτάνη, μέλος της Ιδεολογικής Επιτροπής της ΚΟ Αττικής. Θα ακολουθήσει ρεμπέτικη βραδιά με τα τραγούδια που αντήχησαν στις γειτονιές της προσφυγιάς, με τους Μαριλίζα Λούντζη, Περικλή Μαλακατέ, Κώστα Βλαχούτσο.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ