Τρίτη 28 Ιούνη 2022
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 19
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Δραστηριότητα Οργανώσεων του ΚΚΕ

Σήμερα Τρίτη

-- Η Τομεακή Επιτροπή Φωκίδας πραγματοποιεί εκδήλωση παρουσίασης της νέας έκδοσης του Τμήματος Υγείας - Πρόνοιας της ΚΕ του ΚΚΕ, «Πανδημία COVID-19: Ο καπιταλισμός στη δύση του. Επιστημονικές, ιδεολογικές και πολιτικές πλευρές της αντιπαράθεσης με ένα σύστημα που σκοτώνει», στις 8 μ.μ. στην Αμφισσα, στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου στην πλατεία Κεχαγιά. Ομιλήτρια θα είναι η Ελένη Παπαγεωργίου, γιατρός παθολόγος στο Γενικό Ογκολογικό Νοσοκομείο Κηφισιάς (ΓΟΝΚ), συνεργάτης του Τμήματος Υγείας - Πρόνοιας της ΚΕ του ΚΚΕ.

-- Η ΤΕ Χανίων πραγματοποιεί εκδήλωση με θέμα «Στη συμπόρευση με το ΚΚΕ η διέξοδος για τον βιοπαλαιστή αγρότη, μακριά από πολέμους, ακρίβεια, ανασφάλεια!», στις 8.30 μ.μ. στην πλατεία Βουκολιών. Ομιλητής θα είναι ο Ρίζος Μαρούδας, μέλος της ΚΕ και του Τμήματος Αγροτικής Πολιτικής της ΚΕ. Μπροστά στην εκδήλωση η ΤΕ Χανίων θα πραγματοποιήσει σειρά περιοδειών σε χωριά της περιοχής.

-- Η ΤΕ Καρδίτσας πραγματοποιεί εκδήλωση με θέμα «Οι θέσεις του ΚΚΕ για την Πολιτική Προστασία στον αντίποδα της "πράσινης" καπιταλιστικής ανάπτυξης», στις 8 μ.μ. στο πεζόδρομο του 3ου Δημοτικού Σχολείου στο Παυσίλυπο. Θα μιλήσει ο Αντώνης Ραλλάτος, μέλος της ΚΕΟΕ και υπεύθυνος του Τμήματος Περιβάλλοντος της ΚΕ.

Αύριο Τετάρτη

-- Στα Ανώγεια, στην πλατεία Αρμί στις 9 μ.μ., πολιτική εκδήλωση με θέμα «Οι εξελίξεις και οι θέσεις του ΚΚΕ για την αγροτοκτηνοτροφική παραγωγή». Θα μιλήσει ο Ρίζος Μαρούδας.

Την Πέμπτη 30 Ιούνη

-- Η ΤΕ Λάρισας πραγματοποιεί εκδήλωση παρουσίασης της έκδοσης της «Σύγχρονης Εποχής», «1922: Ιμπεριαλιστική εκστρατεία και Μικρασιατική Καταστροφή», στις 8 μ.μ. στο Φρούριο, στην πλατεία αγάλματος Νίκης. Την παρουσίαση θα κάνει ο Φάνης Παρρής, μέλος της ΚΕ.

-- Η ΚΟ Κρήτης θα πραγματοποιήσει εκδήλωση παρουσίασης της έκδοσης του Τμήματος Υγείας - Πρόνοιας της ΚΕ του ΚΚΕ, «Πανδημία COVID-19: Ο καπιταλισμός στη δύση του», στα Χανιά στις 8 μ.μ. στα γραφεία της ΚΟ Χανίων (λεωφόρος Καραμανλή 8). Την παρουσίαση θα κάνει ο Βασίλης Κούδας, διευθυντής ΕΣΥ ψυχιατρικής ΠΑΓΝΗ, στέλεχος του ΚΚΕ.

Την Παρασκευή 1η Ιούλη

-- Η ΚΟ Σουφλίου πραγματοποιεί εκδήλωση στην πλατεία του Σουφλίου στις 7.30 μ.μ. Θα μιλήσει ο Γιάννης Δελής, βουλευτής Α' Θεσσαλονίκης του ΚΚΕ. Θα ακολουθήσει πορεία και κατάθεση στεφάνων για την επέτειο από την εκτέλεση των 8 αγωνιστών από τους ναζί τον Ιούνη του 1944.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ