Τρίτη 28 Ιούνη 2022
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 13
ΚΟΙΝΩΝΙΑ
ΚΚΕ - ΚΝΕ
Πολύμορφη δραστηριότητα στη Θεσσαλονίκη

Με την εκδήλωση στην πλατεία Αριστοτέλους κορυφώθηκε χτες το βράδυ η πλούσια δραστηριότητα των Οργανώσεων του ΚΚΕ και της ΚΝΕ στη Θεσσαλονίκη, με αφορμή την Παγκόσμια Μέρα Κατά των Ναρκωτικών.

Στην εκδήλωση με θέμα «Ψάξε την πραγματική ουσία. Πες όχι σε όλα τα ναρκωτικά», μίλησε ο Παναγιώτης Κατηφές, υπεύθυνος του Τμήματος της ΚΕ του ΚΚΕ Κατά των Ναρκωτικών και των Εξαρτήσεων.

Στον χώρο πραγματοποιήθηκαν αθλητικές δραστηριότητες, ενώ η εκδήλωση έκλεισε με συναυλία από νεανικά συγκροτήματα.

Στο πλαίσιο των πολύμορφων δράσεων, η Τομεακή Οργάνωση Δυτικής Θεσσαλονίκης της ΚΝΕ διοργάνωσε τουρνουά ποδοσφαίρου 5x5 στα γηπεδάκια Γωγούση στη Σταυρούπολη.

Επίσης, ξεκίνησε χτες και συνεχίζεται μέχρι αύριο Τετάρτη πρόγραμμα περιοδειών και συζητήσεων από κλιμάκιο του ΚΚΕ και της ΚΝΕ με εργαζόμενους σε Κέντρα Πρόληψης και Απεξάρτησης στην πόλη.

Στόχος όλων των δράσεων είναι να αναδειχθεί η αναγκαιότητα να δυναμώσει ο αγώνας ενάντια στις αιτίες που γεννούν και ενισχύουν την τοξικοεξάρτηση. Να αναδειχθεί ότι ο αγώνας για τις σύγχρονες ανάγκες είναι αγώνας ενάντια σε όλα τα ναρκωτικά, ενάντια στην εκμετάλλευση ανθρώπου από άνθρωπο.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ