Τετάρτη 29 Ιούνη 2022
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 19
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
KOΜΜΑΤΙΚΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΜΕΝΙΔΙΟΥ ΤΟΥ ΚΚΕ
Προειδοποιούν για τον κίνδυνο μεγάλου βιομηχανικού ατυχήματος

Οι δύο φωτιές των προηγούμενων ημερών σε εργοστάσιο χρωμάτων και βιοτεχνία ζύμης στην περιοχή του Μενιδίου αποτελούν έναν ακόμα κρίκο στη μεγάλη αλυσίδα από φωτιές σε εργοστάσια στη Δυτική Αττική και στην ευρύτερη περιοχή το τελευταίο χρονικό διάστημα, επισημαίνουν με ανακοίνωσή τους οι ΚΟ Μενιδίου του ΚΚΕ και καταγγέλλουν την έλλειψη μέτρων προστασίας και ενημέρωσης για τον ενδεχόμενο κίνδυνο ενός βιομηχανικού ατυχήματος μεγάλης έκτασης.

Οπως αναφέρουν, «απουσιάζουν παντελώς ουσιαστικές διαδικασίες ενημέρωσης και εκπαίδευσης του πληθυσμού για καταστάσεις έκτακτης ανάγκης ή ακόμα και αναγκαίες οδοί μαζικής διαφυγής αν απαιτηθεί απομάκρυνση πληθυσμού. Απουσιάζουν οι αρμόδιες κρατικές υπηρεσίες για να διεξάγουν ελέγχους τήρησης των κανόνων ασφαλείας για την πρόληψη τέτοιων καταστάσεων. Οι εργαζόμενοι, η νεολαία, οι κάτοικοι του Μενιδίου δεν μπορούμε να περιμένουμε με σταυρωμένα τα χέρια την επόμενη καταστροφή. Είναι ώρα να παλέψουμε για την προστασία της ζωής και της υγείας μας, για το μέλλον των παιδιών μας!

Το ΚΚΕ θα συνεχίσει να πρωτοστατεί, όπως έχει κάνει μέχρι σήμερα, με τις ανακοινώσεις του, με την ανάδειξη του θέματος στη Βουλή και με τη δράση του μέσα στο μαζικό κίνημα για να δυναμώσει η διεκδίκηση του λαού για ουσιαστικά και ολοκληρωμένα μέτρα προστασίας».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ