Τρίτη 5 Μάρτη 2002
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 30
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Ο Αγγελος Κολόσακας στην Αμαλιάδα

Ομόφωνα έγινε αποδεκτή η πρόταση της Γραμματείας της «Δημοτικής Αγωνιστικής Συνεργασίας» (ΔΑΣ) Αμαλιάδας, να τεθεί επικεφαλής του ψηφοδελτίου της ο Αγγελος Κολόσακας, για τις ερχόμενες δημοτικές εκλογές του Οκτώβρη.

Η ανάδειξη του Αγγελου Κολόσακα, ως υποψήφιου δημάρχου, έγινε σε συνέλευση της ΔΑΣ την περασμένη βδομάδα στο «Λαζαράκειο» Δημοτικό Μέγαρο. Προηγήθηκε ο απολογισμός δράσης της παράταξης από τον επικεφαλής της, δημοτικό σύμβουλο Γιώργο Καραπάνο, ο οποίος παρουσιάζοντας την πρόταση της Γραμματείας της Κίνησης τόνισε μεταξύ άλλων για τον Αγγελο Κολόσακα, δημοτικό σύμβουλο και τέως πρόεδρο του Συλλόγου Δασκάλων και Νηπιαγωγών Αμαλιάδας, πως «δε χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις. Τον ξέρετε ήδη, μιας και τόσα χρόνια είναι σε διάφορα μετερίζια του λαϊκού κινήματος» και υπογράμμισε πως για την επιλογή του ανάμεσα στα άλλα μέτρησαν «το ήθος, η συνέπεια και η αγωνιστική του δράση όλα αυτά τα χρόνια μέσα από τους αγώνες του στην Τοπική Αυτοδιοίκηση, στο συνδικαλιστικό και αντιπολεμικό κίνημα.

Στη συνέχεια το λόγο πήρε ο υποψήφιος δήμαρχος, Αγγελος Κολόσακας, που αφού σημείωσε πως αποτελεί ιδιαίτερη τιμή να ηγηθεί της Κίνησης, τόνισε ότι «σε αυτές τις εκλογές θα κριθούν δύο διαφορετικές λογικές, ανεξάρτητα από το πόσοι συνδυασμοί θα διεκδικήσουν την ψήφο μας. Το πραγματικό ερώτημα δεν είναι ποια πρόσωπα θα εκλεγούν αλλά μέσω αυτών των προσώπων, ποιες πολιτικές θα επιδοκιμαστούν ή θα καταδικαστούν».

Στην εκδήλωση μεταξύ άλλων παραβρέθηκαν ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Αμαλιάδας Παναγιώτης Κορδονούρης, ο Γιώργος Φωκάς, ζωγράφος, κριτικός τέχνης και μέλος του Επιμελητηρίου Εικαστικών Τεχνών Ελλάδας, ο Γιάννης Τράπαλης, οικονομολόγος, ο Αγγελος Λιβαθηνός, διευθυντής σχολείου Μέσης Εκπαίδευσης κ.ά.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ