Τρίτη 2 Αυγούστου 2022
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 22
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ

ΧΡΗΣΤΟΣ ΛΕΜΠΕΣΗΣ
ΧΡΗΣΤΟΣ ΛΕΜΠΕΣΗΣ
ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του συντρόφου ΜΑΝΩΛΗ ΚΟΝΤΑΞΙΔΑΚΗ, που «έφυγε» πριν από λίγο καιρό, η Κομματική Οργάνωση Χημικής Βιομηχανίας Κεντροδυτικής Αττικής προσφέρει συμβολικά 157 ευρώ μέσω της ΤΟ Βιομηχανίας Αττικής.

***

Στη μνήμη του γιου μου ΚΟΣΜΑ ΒΑΡΚΙΑΝΟΥ, που στις 3 Αυγούστου κλείνουν 32 χρόνια από τον άδικο θάνατό του, καθώς και στη μνήμη των γονιών μου, ΜΙΧΑΛΗ και ΑΝΤΙΓΟΝΗΣ ΦΟΥΡΚΑ, των αδελφών μου ΠΕΡΙΚΛΗ, ΓΙΑΝΝΗ, ΦΩΤΕΙΝΗΣ και ΔΗΜΗΤΡΗ, της ανιψιάς μου ΕΙΡΗΝΗΣ, των πεθερικών μου ΜΑΡΙΑΣ και ΣΠΥΡΟΥ ΣΚΟΡΔΙΛΗ, των κουνιάδων μου, ΓΑΒΡΙΛΗ και ΦΙΛΙΠΠΑ, προσφέρουμε στο ΚΚΕ 300 ευρώ, μέσω ΚΟΒ Περάματος.

Ελευθερία Φούρκα - Πέτρος Σκορδίλης

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του ΙΩΑΝΝΗ ΣΤΑΜΟΥΛΗ (Νταντάβιζα ή Μαρξ) που ο «Ριζοσπάστης» ήταν ο καθημερινός του σύντροφος μέχρι το τέλος, προσφέρω μέσω ΚΟΒ Λουτρακίου - Περαχώρας - Αγίων Θεοδώρων το ποσό των 50 ευρώ στο ΚΚΕ για την οικονομική του ενίσχυση.

Ι. Λ.

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του συντρόφου, συναγωνιστή και φίλου μου, για πάνω από 30 χρόνια, ΧΡΗΣΤΟΥ ΛΕΜΠΕΣΗ (φωτ.), που «έφυγε» ένα χρόνο πριν, στις 18 Ιούλη, καθώς και των ΓΙΑΝΝΗ ΛΑΖΟΓΚΑ, ΣΤΑΥΡΟΥ ΒΑΡΟΥΤΣΗ και ΜΠΑΜΠΗ ΖΑΦΕΙΡΗ, προσφέρω στο Κόμμα 50 ευρώ, μέσω της ΚΟΒ Δημοσίου 2.

Κυριάκος Καρύδης

***

Στη μνήμη της ΒΑΡΒΑΡΑΣ ΤΖΗΚΑ οι συγγενείς και οι φίλοι στην κηδεία της αντί στεφανιού προσφέρουν στο «Σπίτι του Αγωνιστή» το ποσό των 200 ευρώ.

***

Στη μνήμη του ΣΤΑΘΗ ΜΠΑΚΛΕΖΟΥ οι συγγενείς και οι φίλοι στην κηδεία του αντί στεφανιού προσφέρουν στο «Σπίτι του Αγωνιστή» το ποσό των 275,5 ευρώ.

***

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΗΤΡΟΠΑΝΟΣ, με πολλές κομμουνιστικές καταβολές από γονείς που οι φυλακές και οι εξορίες είχαν σημαδέψει τη ζωή του και το τραγούδι ήταν ένα βάλσαμο γι' αυτόν. Μέσα από το τραγούδι εξέκφραζε τους πόθους και τους καημούς του. ΣΤΕΛΙΟΣ ΚΑΖΑΝΤΖΙΔΗΣ, ένας τραγουδιστής που μέσα από το τραγούδι εξέφραζε τους πόθους του για μια κοινωνία άλλη. «Να σου δώσω μια να σπάσεις, αχ βρε κόσμε γυάλινε και να φτιάξω μια καινούργια κοινωνία άλληνε». Στη μνήμη τους προσφέρω στο ΚΚΕ το συμβολικό ποσό των 30 ευρώ μέσω της ΚΟΒ Ταμπουρίων.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΣΤΑΜΟΥΛΗΣ
ΙΩΑΝΝΗΣ ΣΤΑΜΟΥΛΗΣ
Γιώργος Βαγγελάκος


ΜΑΝΩΛΗΣ ΚΟΝΤΑΞΙΔΑΚΗΣ
ΜΑΝΩΛΗΣ ΚΟΝΤΑΞΙΔΑΚΗΣ

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ