Παρασκευή 8 Μάρτη 2002
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 28
ΠΑΙΔΕΙΑ
ΚΝΕ
Τιμή στην ΕΠΟΝ

Αύριο στις 6μμ η κεντρική εκδήλωση του ΚΣ

Για να ζωντανέψουν μνήμες και να γνωρίσουν, να μάθουν οι νεότεροι... Ο αγώνας της ΕΠΟΝ ενάντια στο φασισμό, ντόπιο και ξένο, συνοδεύονταν από μια πλούσια και διαπαιδαγωγητική πολιτιστική δραστηριότητα. Σ' αυτή την πλευρά της δράσης της πρωτοπόρας οργάνωσης νέων θα είναι αφιερωμένη η αυριανή εκδήλωση του Κεντρικού Συμβουλίου της ΚΝΕ, στις 6 το απόγευμα, στην Αίθουσα Συνεδρίων της ΚΕ του ΚΚΕ (Περισσός).

Εκδήλωση - διαδήλωση από τις οργανώσεις Θεσσαλίας και Στερεάς

Την Κυριακή θα πραγματοποιηθεί η εκδήλωση - διαδήλωση που διοργανώνουν στα Χάνια του Πηλίου και στο Βόλο, οι Οργανώσεις Θεσσαλίας και Στερεάς Ελλάδας της ΚΝΕ τιμώντας αγωνιστικά τα 59 χρόνια από την ίδρυση της θρυλικής ΕΠΟΝ.

Εκεί θα γίνουν αφηγήσεις από αγωνιστές της Εθνικής Αντίστασης για τις μάχες που έδωσε σ' εκείνα τα μέρη ο Δημοκρατικός Στρατός Ελλάδας, αγωνιζόμενος για να λευτερωθεί η πατρίδα από τους ντόπιους και ξένους ιμπεριαλιστές. Θα πραγματοποιηθεί, επίσης, διαδήλωση έξω από το στρατόπεδο «ΓΕΩΡΓΟΥΛΑ», πορεία στους δρόμους του Βόλου και παρουσίαση του βιβλίου «Εμπειρίες Ενόπλων Αγώνων» από τον συγγραφέα του Αλ. Παπαγεωργίου και θα μιλήσει ο Χρ. Τσιντζιλώνης, μέλος του Ιστορικού Τμήματος της ΚΕ του ΚΚΕ. Επίσης, θα υπάρχει πλούσιο καλλιτεχνικό πρόγραμμα.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ