Πέμπτη 25 Αυγούστου 2022
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 8
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Bιβλιοπαρουσιάσεις της έκδοσης «1922 - Ιμπεριαλιστική Εκστρατεία και Μικρασιατική Καταστροφή»

Συνεχίζονται από τις Οργανώσεις του ΚΚΕ οι εκδηλώσεις παρουσίασης της έκδοσης της «Σύγχρονης Εποχής» «1922 - Ιμπεριαλιστική Εκστρατεία και Μικρασιατική Καταστροφή», που επιμελήθηκε το Τμήμα Ιστορίας της ΚΕ, ως εξής:

-- Από την Τομεακή Επιτροή Τρικάλων σήμερα Πέμπτη, στις 8 μ.μ. στην πλατεία Συνοικισμού. Θα μιλήσει η Γεωργία Καπέτη, μέλος της Επιτροπής Περιοχής Θεσσαλίας.

-- Από την ΤΕ Ηλείας αύριο Παρασκευή, στις 8.30 μ.μ. στο Δημοτικό Σχολείο Κάτω Παναγιάς. Θα μιλήσει η Ελένη Μπέλλου, μέλος του ΠΓ της ΚΕ.

-- Από την ΤΕ Αιτωλοακαρνανίας την Τετάρτη 31 Αυγούστου στο Αγρίνιο, στην κεντρική πλατεία της συνοικίας του Αγίου Κωνσταντίνου. Θα μιλήσει ο Βασίλης Μόσχος, μέλος του Τμήματος Ιστορίας της ΚΕ.

  • Εκδήλωση για τα 100 χρόνια από την ιμπεριαλιστική Μικρασιατική Εκστρατεία και Καταστροφή πραγματοποιεί η Τομεακή Οργάνωση Ανατολικής Θεσσαλονίκης την Τετάρτη 31 Αυγούστου, στις 8.30 μ.μ. στην πλατεία Δημαρχείου Καλαμαριάς. Θα μιλήσει ο Δημήτρης Παπατολίδης, μέλος της ΚΕ.

Θα ακολουθήσει μουσικό αφιέρωμα στον Απόστολο Καλδάρα, με αφορμή τα 100 χρόνια από τη γέννησή του, και στο εμβληματικό του έργο «Μικρά Ασία». Συμμετέχουν: Mαρία Φραγκούλη, Λάμπρος Καφκούλας, Λεωνίδας Mουλαγιαννιός, Nίκος Ταλέας, Tριαντάφυλλος Χαλκιάς, Γιάννης Φιλιππουπολίτης, Λεωνίδας Κυρίδης, Θωμάς Κωστούλας.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ