Πέμπτη 25 Αυγούστου 2022
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 21
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους ο πατέρας της άτυχης 6χρονης

Με απόφαση ανακριτή και εισαγγελέα, χτες αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους μετά την απολογία του ο πατέρας της 6χρονης που πνίγηκε στο Καλαμάκι Κορινθίας. Ο πατέρας του κοριτσιού, στον οποίο ασκήθηκε δίωξη για έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο και κρατούνταν από την Τρίτη στο ΑΤ Κορίνθου, συνελήφθη για παράβαση του άρθρου 306 του Ποινικού Κώδικα (έκθεση σε κίνδυνο).

Ο 42χρονος, επικαλούμενος ότι πάσχει από άσθμα, δεν έπεσε στη θάλασσα να βοηθήσει το παιδί του, στο οποίο είχε επιτρέψει όμως να κολυμπήσει, παρότι δεν ήξερε κολύμπι. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ίδιος φέρεται να έχει ισχυριστεί ότι ζήτησε βοήθεια στην παραλία και ότι πήγε στο σπίτι για να πάρει το κινητό και να ειδοποιήσει την αστυνομία. Το παιδί, που είχε χάσει τις αισθήσεις του, εντοπίστηκε τυχαία από ψαροντουφεκά κάτω από τα ύφαλα αγκυροβολημένης λέμβου, ο οποίος αρχικά της παρείχε τις πρώτες βοήθειες.

Οι αρχές φέρονται να ερευνούν το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας, ενώ ερωτήματα προκύπτουν από τα όσα έγιναν γνωστά, ότι η ανήλικη, η οποία δεν ήξερε μπάνιο, φορούσε ρούχα και παπούτσια.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ