Τετάρτη 7 Σεπτέμβρη 2022
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 10
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΤΟΜΕΑΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ Α' ΑΘΗΝΑΣ ΤΟΥ ΚΚΕ
Εκδήλωση για τον κοινό αγώνα Ελλήνων και μεταναστών εργατών

Το Σάββατο 10 Σεπτέμβρη, στις 7 μ.μ. στο Πάρκο Φιξ στα Πατήσια, η Τομεακή Οργάνωση Α' Αθήνας του ΚΚΕ πραγματοποιεί εκδήλωση με θέμα «Ελληνες και μετανάστες εργαζόμενοι ενωμένοι - Ενάντια στον ιμπεριαλιστικό πόλεμο και την καπιταλιστική εκμετάλλευση - Με το ΚΚΕ δυναμώνουμε τον κοινό αγώνα και την αλληλεγγύη των λαών». Κεντρικός ομιλητής θα είναι ο Γιώργος Τάτσης, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ, και θα ακολουθήσει καλλιτεχνικό πρόγραμμα με συγκροτήματα μεταναστών. Στον χώρο της εκδήλωσης θα λειτουργούν: Περίπτερα από μεταναστευτικές κοινότητες, ειδικά διαμορφωμένος παιδότοπος για τους μικρούς φίλους, βιβλιοπωλείο των εκδόσεων «Σύγχρονη Εποχή».

Ενόψει της εκδήλωσης οι ΚΟ διοργανώνουν εξορμήσεις και περιοδείες:

Σήμερα, Τετάρτη

Στις 10 π.μ., κλιμάκιο της ΚΟΒ Σεπολίων θα περιοδεύσει στους αυτοαπασχολούμενους στα Σεπόλια.

Στις 6.30 μ.μ., κλιμάκιο της ΚΟΒ Ελληνορώσων θα εξορμήσει στην πλατεία Αγίου Θωμά.

Στις 6.30 μ.μ., από την ΚΟΒ Αγίου Νικολάου θα γίνει περιοδεία σε εργαζόμενους του ιματισμού στις 3 Γέφυρες και από την ΚΟΒ Κυψέλης σε καταστήματα στην Κυψέλη.

Αύριο, Πέμπτη 8/9

Στις 8 π.μ. κλιμάκιο του Κόμματος θα βρίσκεται στον βρεφικό σταθμό στην οδό Σιώκου. Επίσης, την ίδια ώρα θα γίνουν περιοδεία και εξόρμηση από κλιμάκιο της ΚΟΒ Αχαρνών στην πλατεία του Αγίου Παντελεήμονα.

Στις 7 μ.μ. κλιμάκιο της ΚΟΒ Αμπελοκήπων θα κάνει περιοδεία στις πλατείες των Αμπελοκήπων και στα επισιτιστικά καταστήματα της οδού Πανόρμου. Επίσης, θα υπάρχει τραπεζάκι με υλικά του Κόμματος στον σταθμό των Κάτω Πατησίων, ενώ κλιμάκιο της ΚΟΒ Ελληνορώσων θα εξορμήσει στην πλατεία Αγίου Θωμά.

Επίσης, στις 7 μ.μ. θα γίνει εξόρμηση στην πλατεία του Αγίου Νικολάου από την ΚΟΒ Αγίου Νικολάου και περιοδεία σε χώρους ιματισμού στα Ανω Πατήσια.

Την Παρασκευή 9/9

Στις 6.30 μ.μ. κλιμάκιο της ΚΟΒ Αχαρνών θα περιοδεύσει στα καταστήματα της οδού Αχαρνών.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ