Πέμπτη 8 Σεπτέμβρη 2022
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 19
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΤΟΜΕΑΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ Α' ΑΘΗΝΑΣ ΤΟΥ ΚΚΕ
Το Σάββατο η εκδήλωση για τον κοινό αγώνα Ελλήνων και μεταναστών εργατών

Στο Πάρκο Φιξ στα Πατήσια στις 7 μ.μ.

Η Τομεακή Οργάνωση Α' Αθήνας του ΚΚΕ πραγματοποιεί εκδήλωση με θέμα «Ελληνες και μετανάστες εργαζόμενοι ενωμένοι - Ενάντια στον ιμπεριαλιστικό πόλεμο και την καπιταλιστική εκμετάλλευση - Με το ΚΚΕ δυναμώνουμε τον κοινό αγώνα και την αλληλεγγύη των λαών», το Σάββατο 10 Σεπτέμβρη στις 7 μ.μ., στο Πάρκο Φιξ στα Πατήσια. Θα μιλήσει ο Γιώργος Τάτσης, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

Θα ακολουθήσει καλλιτεχνικό πρόγραμμα με συγκροτήματα μεταναστών. Στον χώρο της εκδήλωσης θα λειτουργούν: Περίπτερα από μεταναστευτικές κοινότητες, ειδικά διαμορφωμένος παιδότοπος για τους μικρούς φίλους και βιβλιοπωλείο των εκδόσεων «Σύγχρονη Εποχή». Στο κάλεσμα ανάμεσα σε άλλα τονίζεται: «Η λύση βρίσκεται στην αναγέννηση του εργατικού - λαϊκού κινήματος, στον κοινό αγώνα Ελλήνων και μεταναστών εργαζομένων. Αυτός μπορεί να αχρηστεύσει το δηλητήριο του εθνικισμού, του ρατσισμού, του φασισμού, τους οποίους αξιοποιεί το σύστημα της εκμετάλλευσης για να χωρίζουν τους λαούς μεταξύ τους και να συνεχίζει το αντιλαϊκό του έργο ανενόχλητο.

Η συμπόρευση και ενίσχυση του ΚΚΕ παντού, στους τόπους δουλειάς, στους αγώνες και στις εκλογές όποτε κι αν γίνουν, είναι συμβολή στον αγώνα για αυτήν την προοπτική, τον σοσιαλισμό - κομμουνισμό, τη μόνη διέξοδο υπέρ του λαού, που είναι το σύγχρονο και αναγκαίο για τον 21ο αιώνα».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ