Τετάρτη 14 Σεπτέμβρη 2022
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 4
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΚΟ ΑΤΤΙΚΗΣ ΤΟΥ ΚΚΕ
Συνεχίζεται το μεγάλο πολιτικό άνοιγμα

Συνεχίζεται το μεγάλο πολιτικό άνοιγμα που πραγματοποιεί η Κομματική Οργάνωση Αττικής του ΚΚΕ με συγκεντρώσεις σε γειτονιές, συσκέψεις με εργαζόμενους και περιοδείες σε χώρους δουλειάς. Το πρόγραμμα γι' αυτές τις μέρες έχει ως εξής:

Σήμερα, Τετάρτη

-- Στις 8 π.μ., ο Νίκος Μαυροκέφαλος, μέλος της ΚΕ, θα επισκεφτεί το Κέντρο Διαλογής Δεμάτων των ΕΛΤΑ Courier στο Ρουφ για να συζητήσει με τους εργαζόμενους.

-- Στις 10 π.μ., η Λώρα Βουτσίδη, στέλεχος του ΚΚΕ, θα επισκεφτεί το κτίριο της ALPHA BANK στον Χολαργό για να συζητήσει με τους εργαζόμενους.

-- Η Τόνια Γαρδούνη, μέλος της ΕΠ Αττικής και Γραμματέας της ΤΕ Χρηματοπιστωτικού, θα επισκεφτεί στις 11 π.μ. στην Τράπεζα της Ελλάδος το Κέντρο Επεξεργασίας και Διακίνησης Χρηματικού (ΚΕΠΕΔΙΧ) και στις 12 μ. το Μηχανογραφικό Κέντρο για να συζητήσει με τους εργαζόμενους.

-- Στις 7 μ.μ., η ΚΟΒ Χολαργού - Παπάγου καλεί σε εκδήλωση - συζήτηση στο θεατράκι του δημαρχείου Χολαργού. Θα μιλήσει ο Θανάσης Τζίμας, μέλος της ΚΕ.

-- Στις 7.30 μ.μ., η ΚΟΒ Χαλανδρίου καλεί σε εκδήλωση - συζήτηση στην πλατεία Χίου. Θα μιλήσει η Βαγγελιώ Πλατανιά, μέλος της ΚΕΟΕ και του Γραφείου της Επιτροπής Περιοχής Αττικής.

-- Στις 7.30 μ.μ., οι ΚΟ Ιλίου καλούν σε συγκέντρωση στην πλατεία Αγίου Φανουρίου. Θα μιλήσει ο Νίκος Σταματόπουλος, μέλος της ΕΠ Αττικής.

-- Στις 7 μ.μ., η ΚΟΒ Εκπαιδευτικών Κέντρου καλεί σε εκδήλωση στο Στέκι Πολιτισμού και Νεανικής Δημιουργίας της ΚΝΕ (Τροίας 36 - πλησίον σταθμού ΗΣΑΠ «Βικτώρια»). Θα μιλήσει η Κωνσταντίνα Τσιουπρά, Γραμματέας της Τομεακής Οργάνωσης Εκπαιδευτικών Αττικής.

Αύριο, Πέμπτη

-- Στις 10 π.μ., η Τόνια Γαρδούνη θα επισκεφτεί το κτίριο της ALPHA BANK στη λεωφ. Αθηνών 105 για να συζητήσει με τους εργαζόμενους.

-- Στις 10 μ.μ., ο Θανάσης Γκώγκος, μέλος του Τμήματος της ΚΕ για την Εργατική - Συνδικαλιστική δουλειά, θα επισκεφτεί τη Γενική Ταχυδρομική στον Αγ. Ι. Ρέντη για να συζητήσει με τους εργαζόμενους.

Την Παρασκευή 16 Σεπτέμβρη

Η ΚΟ Μάνδρας Ειδυλλίας οργανώνει λαϊκό γλέντι στην ταβέρνα «Λινάρδος» στην Οινόη στις 9 μ.μ. Θα μιλήσει ο Γιάννης Πρωτούλης, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ. Θα ακολουθήσει λαϊκό γλέντι με ζωντανή μουσική.

Το Σάββατο 17 Σεπτέμβρη

-- Στις 7 μ.μ., οι ΚΟ Αγ. Αναργύρων καλούν στα εγκαίνια των νέων τους γραφείων (Μάχης Κρήτης 2, κεντρική πλατεία Αγίων Αναργύρων). Θα μιλήσει ο Θοδωρής Σκολαρίκος, μέλος του Γραφείου της ΕΠ Αττικής.

-- Στις 7 μ.μ., η ΚΟΒ Λυκόβρυσης - Πεύκης καλεί σε συγκέντρωση στην πλατεία Σοφούλη (Πεύκη). Θα μιλήσει ο Αρης Κυριακίδης, μέλος του Γραφείου της ΤΕ Βορειοδυτικής Αθήνας.

-- Στις 7.30 μ.μ., οι ΚΟ Μεγάρων διοργανώνουν την παρουσίαση της έκδοσης της «Σύγχρονης Εποχής» «1922. Ιμπεριαλιστική Εκστρατεία και Μικρασιατική Καταστροφή» με την Βαγγελιώ Σεφέρη, μέλος της ΕΠ της ΚΟ Αττικής. Η εκδήλωση θα γίνει στο Πολιτιστικό Κέντρο «Ο Θεόγνις» (28ης Οκτωβρίου 62, Μέγαρα).


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ