Πέμπτη 15 Σεπτέμβρη 2022
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 13
48ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΚΝΕ ΟΔΗΓΗΤΗ
Συνεχίζεται το 10ο Αθλητικό Camp στην Αθήνα

Με αναβαθμισμένο πρόγραμμα και τη συμμετοχή δεκάδων αθλητών και αθλητικών σωματείων πραγματοποιείται το 10ο Αθλητικό Camp της ΚΝΕ στην Αθήνα.

Ξεκίνησε με αναρριχητική συνάντηση την περασμένη Κυριακή, όπου η συμμετοχή μικρών και μεγάλων στο αναρριχητικό πεδίο Μακρύς Τοίχος στον Βύρωνα ξεπέρασε κάθε προηγούμενο, με τους συμμετέχοντες να φεύγουν ενθουσιασμένοι και να ανυπομονούν για τις επόμενες συναντήσεις, ώστε να ασχοληθούν περαιτέρω με την αναρρίχηση, καθώς τους άφησε τρομερή εντύπωση.

Η συνέχεια δίνεται αυτό το Σαββατοκύριακο, οπότε είναι προγραμματισμένα:

17 Σεπτέμβρη: 1ο Τουρνουά Μαχητικών Αθλημάτων της ΚΝΕ. Θα πραγματοποιηθεί από τις 6 μ.μ., στο θεατράκι του Πάρκου Τρίτση, με τη συμμετοχή αθλητικών σωματείων πυγμαχίας και άλλων μαχητικών αθλημάτων.

18 Σεπτέμβρη: 10ος λαϊκός αγώνας δρόμου 5 χλμ. και 10 χλμ. μαζί με τον παιδικό αγώνα δρόμου 1 χλμ. Μέσα από μία όμορφη trail διαδρομή οι δρομείς θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν το σύνολο του Πάρκου Τρίτση, που φιλοξενεί χρόνια τώρα το Κεντρικό Φεστιβάλ της ΚΝΕ. Ωρα έναρξης 10 π.μ. (παραλαβή αριθμών μέχρι τις 9.30 π.μ.) στην Πύλη Εργατικών Κατοικιών (Διοβουνιώτη και Σπύρου Μουστακλή).

Δηλώσεις συμμετοχής για τον αγώνα δρόμου: Μέχρι και αύριο Παρασκευή, στο τηλέφωνο 6986.723.990 και σε ηλεκτρονική φόρμα στον σύνδεσμο: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfDRYa3stHkbIQpNcaE5DJJBY91kU6OXa52dRmRARx7SErNUg/viewform


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ