Πέμπτη 13 Οχτώβρη 2022
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 21
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΕΡΥΘΡΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ - ΠΑΟ
Δοκιμασία χαρακτήρα και ψυχολογίας

Την πρώτη του νίκη στη σεζόν ψάχνει ο Παναθηναϊκός απόψε στο Βελιγράδι, φιλοξενούμενος από τον Ερυθρό Αστέρα για τη 2η αγωνιστική της Euroleague (20.00 - Novasports Prime). Οι «πράσινοι» έχουν χάσει και τα τρία ματς που έχουν δώσει μέχρι τώρα σε όλες τις διοργανώσεις (από Ολυμπιακό, Ρεάλ Μαδρίτης και Αρη) και φυσικά θέλουν να κάνουν «σεφτέ», ώστε να βελτιωθεί και το κλίμα στην ομάδα, που ειδικά μετά την ήττα στο Αλεξάνδρειο είναι βαρύ, αλλά αυτό μόνο εύκολο δεν αναμένεται σε μια από τις πιο σκληρές έδρες της Ευρώπης.

Ο τεχνικός του Παναθηναϊκού, Ντέγιαν Ράντονιτς, στις δηλώσεις του πριν το ματς χαρακτήρισε την πρώην ομάδα του, τον Ερυθρό Αστέρα, ιδιαίτερα ισχυρή και οργανωμένη, εκτιμώντας ότι οι παίκτες του θα πρέπει να εμφανίσουν το καλό τους πρόσωπο σε άμυνα και επίθεση και να είναι συγκεντρωμένοι σε όλο τον αγώνα. Για τις ήττες επικαλέστηκε τα προβλήματα που ανέκυψαν κατά την προετοιμασία και γενικότερα το τελευταίο διάστημα, την ίδια ώρα όμως δήλωσε αισιόδοξος για αγωνιστική άνοδο της ομάδας.

Αμφίβολη για τον Παναθηναϊκό είναι η συμμετοχή του Γουίλιαμς, ο οποίος έχει αιμάτωμα στο πόδι, ενώ θα λείψει και ο επίσης τραυματίας Γουόλτερς.

  • Αλλα αποψινά ματς για τη 2η αγωνιστική: Μονακό - Εφές (20.00 - Novasports 3), Βίρτους Μπολόνια - Μπάγερν Μονάχου (21.30 - Novasports 5), Μπαρτσελόνα - Ρεάλ Μαδρίτης (21.30 - Novasports 4).

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ