Τρίτη 18 Οχτώβρη 2022
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 26
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
BASKET LEAGUE
Επιβλητικός ο ΠΑΟΚ στην Πυλαία

Η επιβλητική νίκη του ΠΑΟΚ με 88-66 επί του Αρη στο ντέρμπι της Πυλαίας ξεχώρισε στη 2η αγωνιστική της Basket League. Μετά από δύο συνεχόμενες ήττες, από Περιστέρι και Ντιζόν, ο «Δικέφαλος του Βορρά» εμφανίστηκε μεταμορφωμένος προς το καλύτερο απέναντι στον συμπολίτη του και έφτασε στη νίκη χάρη στην καλή του άμυνα, αλλά και στον πλουραλισμό του στην επίθεση, και με κορυφαίους τους Φράνκε (12 πόντοι), Πόλι (12 π.) και Μαργαρίτη (12 π.).

Ανεβάζοντας τους ρυθμούς στο β' μέρος ο Ολυμπιακός νίκησε 101-79 το Περιστέρι στο ΣΕΦ, με πρωταγωνιστή τον Σλούκα (23 π.), σε ένα ιδιαίτερο ματς λόγω της παρουσίας του Βασίλη Σπανούλη ως τεχνικού των φιλοξενούμενων.

Στο κλειστό των Ανω Λιοσίων η ΑΕΚ, με σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή της, νίκησε 83-68 τον Απόλλωνα Πάτρας και έκανε το 2 στο 2.

Στα αξιοσημείωτα της αγωνιστικής η ιστορική πρώτη νίκη της νεοφώτιστης Καρδίτσας στη μεγάλη κατηγορία, 59-57 επί του Κολοσσού Ρόδου εντός έδρας.

Συνεχίζοντας δυνατά μετά το «διπλό» στο Βελιγράδι επί του Ερυθρού Αστέρα για τη Euroleague, ο Παναθηναϊκός νίκησε και το Λαύριο με 93-70 στο ΟΑΚΑ. Εντός έδρας νίκη και για τον Προμηθέα Πάτρας, 97-84 επί του Ιωνικού.

Η βαθμολογία: Ολυμπιακός 4, ΑΕΚ 4, Προμηθέας 4, Παναθηναϊκός 3, ΠΑΟΚ 3, Αρης 3, Περιστέρι 3, Καρδίτσα 3, Ιωνικός 3, Κολοσσός Ρόδου 2, Απόλλων Πάτρας 2, Λαύριο 2.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ