Πέμπτη 20 Οχτώβρη 2022
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 16
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Δραστηριότητα Οργανώσεων του ΚΚΕ

Αύριο, Παρασκευή

- Η ΚΟΒ Ιου του ΚΚΕ καλεί σε εκδήλωση στις 6 μ.μ., στην αίθουσα Παπαπέτρου (δίπλα στο δημαρχείο) με θέμα «3η χρονιά πανδημίας στα νησιά, η κατάσταση στο χώρο της Υγείας, οι θέσεις του ΚΚΕ» με ομιλήτρια την Δ. Σταματέλου, στέλεχος του ΚΚΕ και οργανωτική γραμματέα της ΟΕΝΓΕ.

Σάββατο 22 Οκτώβρη

- Η Τομεακή Επιτροπή Ηρακλείου του ΚΚΕ διοργανώνει, στις 6.30 μ.μ. στην Αίθουσα της Παλιάς Λαχαναγοράς, εκδήλωση με θέμα: «Οι θέσεις του ΚΚΕ για τους αυτοαπασχολούμενους και μικρομεσαίους επαγγελματίες» με ομιλητή τον Δημήτρη Βιτάλη, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και του Τμήματος ΕΒΕ της ΚΕ του ΚΚΕ.

- Η ΚΟΒ Σύρου του ΚΚΕ διοργανώνει εκδήλωση - συζήτηση για τα 100 χρόνια από τη Μικρασιατική Καταστροφή, στις 7 μ.μ. στο Πνευματικό Κέντρο Ερμούπολης, με αφορμή την έκδοση της «Σύγχρονης Εποχής» «1922. Ιμπεριαλιστική Εκστρατεία και Μικρασιατική Καταστροφή». Θα μιλήσει ο Στρατής Δουνιάς, μέλος του Τμήματος Ιστορίας της ΚΕ του ΚΚΕ, και θα ακολουθήσει συζήτηση.

Κυριακή 23 Οκτώβρη

- Οι Κλαδικές Οργανώσεις Αρτας του ΚΚΕ και της ΚΝΕ πραγματοποιούν εκδήλωση - σύσκεψη για «Καμία αναμονή! Αγωνιστική συμπόρευση με το ΚΚΕ παντού για να γίνει ο λαός πρωταγωνιστής», στις 7 μ.μ. στην «Κασέτα, Μουσικό Καφενείο» (Αγ. Κωνσταντίνου 4).

- Εκδήλωση τιμής και μνήμης για τους πεσόντες αγωνιστές του ΕΛΑΝ στην επιχείρηση κατάληψης του γερμανικού ρυμουλκού πλοίου «Μαρία Αντουανέτα», που πραγματοποιήθηκε τον Σεπτέμβρη του 1944, θα πραγματοποιήσουν στις Φρίκες στις 5.30 μ.μ. η ΚΟΒ Ιθάκης της ΤΕ Κεφαλονιάς - Ιθάκης του ΚΚΕ και το παράρτημα της ΠΕΑΕΑ - ΔΣΕ. Θα μιλήσει ο Νόντας Μαυροκέφαλος, μέλος της ΤΕ Κεφαλονιάς - Ιθάκης του ΚΚΕ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ