Τετάρτη 26 Οχτώβρη 2022
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
SUPER LEAGUE 1
Στο τιμόνι του ΟΦΗ ο Β. Νταμπράουσκας

Προπονητής του ΟΦΗ είναι και με τη... βούλα ο Λιθουανός Βάλντας Νταμπράουσκας, έως το καλοκαίρι του 2024, όπως ανακοίνωσε χτες η ΠΑΕ. Ο Λιθουανός θα αντικαταστήσει στον πάγκο των Κρητικών τον Νίκο Νιόπλια, με τον οποίο η συνεργασία λύθηκε μετά τις τελευταίες αποτυχίες της ομάδας σε Πρωτάθλημα και Κύπελλο. Ο 41χρονος Λιθουανός τεχνικός στο παρελθόν έχει καθίσει, μεταξύ άλλων, στους πάγκους των Ζαλγκίρις Βίλνιους, Λουντογκόρετς, Χάιντουκ Σπλιτ έχοντας κατακτήσει συνολικά 11 τίτλους, ενώ είχε και παρουσία στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

ΑΡΗΣ: Δίωξη για υβριστική συμπεριφορά άσκησε ο εισαγγελέας Κωνσταντίνος Σπυρόπουλος στον Ιβοριανό (Ακτή Ελεφαντοστού) επιθετικό του Αρη Ζερβινιό με αφορμή τα όσα έγιναν στο πρόσφατο ντέρμπι της Λεωφόρου μεταξύ του Αρη και του Παναθηναϊκού. Ο παίκτης κινδυνεύει με ποινή αποκλεισμού δύο αγωνιστικών.

ΠΑΟΚ: Εκτός δράσης μέχρι τη διακοπή του πρωταθλήματος για τους αγώνες του Μουντιάλ θα μείνει για τον ΠΑΟΚ ο νεαρός αμυντικός Λευτέρης Λύρατζης, ο οποίος τραυματίστηκε στον αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης και διαπιστώθηκε ότι υπέστη θλάση στον προσαγωγό. Σημειώνεται ότι για τους «ασπρόμαυρους» εκτός για έναν μήνα, λόγω τραυματισμού, έχει τεθεί και ο έτερος νεαρός αμυντικός Μάριος Τσαούσης, που τραυματίστηκε στον ίδιο αγώνα.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ