Πέμπτη 27 Οχτώβρη 2022
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 22
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΠΕΡΑΜΑ - ΠΑΙΔΙΚΟΙ ΣΤΑΘΜΟΙ
Εξασφαλίζεται μετά τις αντιδράσεις η σίτιση των παιδιών

Κάτω από την αγωνιστική παρέμβαση φορέων της περιοχής, η δημοτική αρχή Περάματος αναγκάστηκε να εξασφαλίσει τη σίτιση των παιδιών στους παιδικούς σταθμούς. Υπενθυμίζεται ότι τις προηγούμενες μέρες αποκαλύφθηκαν σοβαρές ελλείψεις, αφού «κοβόταν» από τα γεύματα των παιδιών το κρέας, το ψάρι, φρούτα και λαχανικά, προκαλώντας έντονες αντιδράσεις.

Αντιπροσωπεία του ΔΣ του Συλλόγου Γυναικών Περάματος «Η Εστία της Γυναίκας» μαζί με γονείς, πραγματοποίησαν χτες δυναμική παράσταση διαμαρτυρίας στο δημαρχείο.

Oπως αναφέρει ο Σύλλογος, η δυναμική παρουσία ανάγκασε τη δημοτική αρχή Περάματος «να παραδεχθεί ότι υπάρχει σοβαρό πρόβλημα με τη σίτιση των παιδιών και ότι τίποτα δεν δουλεύει ρολόι, όπως μας είχε πει την προηγούμενη μέρα η αντιδήμαρχος Παιδείας, Γιώτα Βοϊδονικόλα» και επίσης «να βρει προσωρινή λύση, για να σταλούν τρόφιμα στους παιδικούς σταθμούς και να συνεχιστεί κανονικά, με βάση το διατροφολόγιο, η σίτιση των παιδιών».

«Δεν εφησυχάζουμε, είμαστε σε ετοιμότητα μέχρι να υπάρξει οριστική λύση για την απρόσκοπτη σίτιση των παιδιών», ξεκαθαρίζει ο Σύλλογος Γυναικών.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ