Πέμπτη 27 Οχτώβρη 2022
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 22
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΚΟΛΩΝΟΣ
Και διακίνηση πορνογραφικού υλικού από τον Μίχο

Με βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών οι δικαστές που κλήθηκαν να λύσουν τη διαφωνία μεταξύ εισαγγελέα και ανακρίτριας για την ποινική μεταχείριση του 36χρονου υπαλλήλου του Νοσοκομείου «Μεταξά», κατηγορουμένου στην υπόθεση βιασμού και μαστροπείας της 12χρονης από τον Κολωνό, υιοθέτησαν την πρόταση του εισαγγελέα, ο οποίος είχε την άποψη ότι πρέπει να προφυλακιστεί, σε αντίθεση με την ανακρίτρια.

Πρόκειται για έναν από τους 3 κατηγορούμενους, που είχαν συλληφθεί για βιασμό της 12χρονης έναντι αμοιβής. Και οι 3 είχαν οδηγηθεί στην ανακρίτρια η οποία χειρίζεται την υπόθεση.

Διακίνηση πορνογραφικού υλικού

Στο μεταξύ, νέα στοιχεία έρχονται στη δημοσιότητα για τη δράση του 53χρονου κατηγορούμενου βιαστή και μαστροπού Ηλία Μίχου, καθώς φέρεται πλέον να εμπλέκεται και σε διακίνηση πορνογραφικού υλικού. Οπως αναφέρεται, αντιμετωπίζει και την κατηγορία κατοχής και διανομής παιδικού πορνογραφικού υλικού μέσω διαδικτύου, αφού όχι μόνο κακοποιούσε σεξουαλικά την 12χρονη αλλά την φωτογράφιζε και τραβούσε βίντεο και στη συνέχεια διακινούσε με το αζημίωτο το υλικό στο διαδίκτυο για να δελεάσει άλλους παιδοβιαστές. Ομως, βάσει και πάλι της κατάθεσης του ανήλικου κοριτσιού, φέρεται να υπάρχει και άλλο άτομο που κατέχει οπτικοακουστικό υλικό με το ίδιο.

Την ίδια ώρα, η μητέρα της 12χρονης που έχει προφυλακιστεί και κατηγορείται για διακεκριμένη μαστροπεία προσέφυγε χτες κατά του εντάλματος προσωρινής κράτησης, καθώς θεωρεί τα στοιχεία σε βάρος της ελλιπή, και επικαλείται τις καταθέσεις των παιδιών της. Η αίτηση αποφυλάκισης αναμένεται να κριθεί τις επόμενες μέρες από το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών, ενώ για τις 24 Φλεβάρη 2023 αναβλήθηκε η δίκη του πατέρα της 12χρονης για προμήθεια και κατοχή ναρκωτικών ουσιών προς ιδία χρήση.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ