Τετάρτη 2 Νοέμβρη 2022
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 19
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΥΠΟΘΕΣΗ ΒΙΑΣΜΟΥ ΚΑΙ ΜΑΣΤΡΟΠΕΙΑΣ 12ΧΡΟΝΗΣ
Συνεχίζεται η έρευνα

Ακόμα δύο άτομα που φέρεται να συνομιλούσαν με το προφίλ της 12χρονης μέσω διαδικτυακής εφαρμογής, προσήλθαν προχτές στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση και κατέθεσαν στη φρικιαστική υπόθεση βιασμού και μαστροπείας με θύμα την 12χρονη από τα Σεπόλια. Πρόκειται για δύο ημεδαπούς ηλικίας 50 και 34 ετών, που φέρεται να συνομίλησαν μέσω της διαδικτυακής εφαρμογής με άτομο που πιθανόν προσομοιάζει στην ανήλικη. Αφού εξετάστηκαν ενόρκως, αποχώρησαν, ενώ ερευνάται η συμμετοχή τους στην υπόθεση.

Το πρωί της Τρίτης έγινε γνωστό ότι το ΠΑΣΟΚ διέγραψε μέλος του που φέρεται να είχε επικοινωνία με το προφίλ της 12χρονης μέσω της διαδικτυακής εφαρμογής. Η ΝΔ είχε διαγράψει πρωτύτερα τον Ηλία Μίχο, που έχει προφυλακιστεί ως βιαστής και μαστροπός της 12χρονης. Επίσης και ο ΣΥΡΙΖΑ έχει διαγράψει μέλος του που επικοινωνούσε με την ανήλικη.

Υπενθυμίζεται ότι ήδη έχουν συλληφθεί και προφυλακιστεί συνολικά τέσσερα άτομα με την κατηγορία του βιασμού της ανήλικης έναντι αμοιβής, η 37χρονη μητέρα της, ενώ η 12χρονη αναμένεται να αναγνωρίσει πρόσωπα και από την αστυνομία διαρρέεται ότι θα υπάρξουν εντάλματα σύλληψης.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ