Τετάρτη 9 Νοέμβρη 2022
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 26
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
SUPER LEAGUE 1
Αποστολές με παγίδες για τους «αιώνιους»

Στον απόηχο των όσων ακολούθησαν το ντέρμπι Παναθηναϊκού - Ολυμπιακού, φέρνοντας νέα όξυνση στους πολύπλευρους ανταγωνισμούς εντός του επαγγελματικού ποδοσφαίρου, διεξάγεται σήμερα το κυρίως μέρος της εμβόλιμης 12ης αγωνιστικής της Super League 1. Σε αυτήν οι ομάδες θέλουν να μείνουν εντός των στόχων τους φτάνοντας στο «παρά 1» πριν την ολοκλήρωση του πρώτου γύρου του πρωταθλήματος, αλλά και πριν την πρωτόγνωρη για τα ευρωπαϊκά ποδοσφαιρικά δεδομένα επερχόμενη διακοπή για έναν μήνα, λόγω της διεξαγωγής του Μουντιάλ του Κατάρ.

Στο σημερινό πρόγραμμα ξεχωρίζουν οι δύσκολες εκτός έδρας δοκιμασίες για τον πρωτοπόρο και αήττητο Παναθηναϊκό, στο Αγρίνιο κόντρα στον Παναιτωλικό, και για τον Ολυμπιακό, στη Βοιωτία με αντίπαλο τον Λεβαδειακό. Αντίδραση μετά την ισοπαλία στην Τρίπολη ψάχνει στη Νέα Φιλαδέλφεια η ΑΕΚ, υποδεχόμενη τον ΟΦΗ, ο οποίος «καίγεται» για τους βαθμούς. Στο Περιστέρι κοντράρονται Ατρόμητος και Αστέρας Τρίπολης, στοχεύοντας σε μια θέση στην πρώτη οκτάδα.

Η αγωνιστική ολοκληρώνεται αύριο με δύο αγώνες, σε Βόλο και Νίκαια.

Αναλυτικά το πρόγραμμα:

Σήμερα Τετάρτη: Παναιτωλικός - Παναθηναϊκός (17.00 - Cosmote Sport 2), Ατρόμητος - Αστέρας Τρίπολης (18.00 - Novasports 2), ΑΕΚ - ΟΦΗ (20.00 - Cosmote Sport 1), Λεβαδειακός - Ολυμπιακός (20.00 - Novasports Prime)

Αύριο Πέμπτη: Βόλος - ΠΑΣ Γιάννινα (19.00 - Cosmote Sport 2), Ιωνικός - ΠΑΟΚ (21.30 - Cosmote Sport 1)

  • Σε χτεσινή της ανακοίνωση η ΠΑΕ Ολυμπιακός γνωστοποίησε ότι μετά από ψηφοφορία αποφασίστηκε η παραμονή της ομάδας στο πρωτάθλημα, παρά τις απειλές για αποχώρηση που είχαν γίνει από στελέχη της ΠΑΕ μετά το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. Προανήγγειλε επίσης μηνύσεις σε βάρος «συγκεκριμένων προσώπων που συγκρότησαν και λειτουργούν εντός του ελληνικού ποδοσφαίρου εγκληματική οργάνωση», καθώς και καταγγελίες εναντίον του προέδρου και άλλων στελεχών της ΕΠΟ, μεταξύ άλλων προς τις αρμόδιες διεθνείς συνομοσπονδίες UEFA και FIFA.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ