Σάββατο 12 Νοέμβρη 2022 - Κυριακή 13 Νοέμβρη 2022
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 14
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΤΗΣ ΚΝΕ
Πρόγραμμα πλούσιας πολιτικής δραστηριότητας

Βιβλιοπαρουσιάσεις και άλλες εκδηλώσεις προγραμματίζουν οι Οργανώσεις της ΚΝΕ αυτές τις μέρες. Συγκεκριμένα:

  • Σάββατο 12 Νοέμβρη: Εκδήλωση γνωριμίας με την ΚΝΕ για μαθητές Γυμνασίου πραγματοποιεί η Τομεακή Οργάνωση Α' Αθήνας, στις 7 μ.μ. στο Στέκι Πολιτισμού και Νεανικής Δημιουργίας της ΚΝΕ στην Αθήνα (Τροίας 36, Βικτώρια).
  • Κυριακή 13 Νοέμβρη:

-- Η ΤΟ Νότιων Συνοικιών Αττικής πραγματοποιεί εκδήλωση με θέμα «Με το ΚΚΕ γράφουμε τον επίλογο του κόσμου των πολέμων! Δυναμώνουμε τον αγώνα μας κόντρα σε ΝΑΤΟ, ΕΕ, ιμπεριαλιστικούς οργανισμούς!», που βασίζεται στη νέα έκδοση της Ιδεολογικής Επιτροπής του ΚΣ της ΚΝΕ, «Αλήθειες και Ψέματα για τον καπιταλισμό. 1. Ιμπεριαλιστικός πόλεμος». Η εκδήλωση θα γίνει στις 7 μ.μ. στο Δημοτικό Θέατρο Αγίου Δημητρίου «Μελίνα Μερκούρη». Θα μιλήσει ο Φρίξος Μπρούζγος, μέλος του Γραφείου του ΚΣ της ΚΝΕ.

-- Η ΤΟ Εύβοιας πραγματοποιεί εκδήλωση παρουσίασης της μπροσούρας της Ιδεολογικής Επιτροπής του ΚΣ της ΚΝΕ «Αλήθειες και ψέματα για τον καπιταλισμό: Για τον ιμπεριαλιστικό πόλεμο», στις 6 μ.μ. στη Χαλκίδα, στα γραφεία του Κόμματος (Σαμαρτζή 24 και Γκορτζή). Θα μιλήσει ο Αρης Πλωμαρίτης, μέλος του ΚΣ της ΚΝΕ.

-- Οι Οργανώσεις της ΚΝΕ στη Λαμία παρουσιάζουν τη νέα έκδοση της Ιδεολογικής Επιτροπής του ΚΣ της ΚΝΕ, «Αλήθειες και ψέματα για τον καπιταλισμό», στις 7 μ.μ. στην αίθουσα του Πολιτιστικού Κέντρου του δήμου Λαμίας (οδός Λεωνίδου). Η παρουσίαση θα γίνει από τον Βασίλη Γεωργίου, μέλος του Γραφείου Περιοχής Ανατολικής Στερεάς και Εύβοιας της ΚΝΕ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ