Τρίτη 29 Νοέμβρη 2022
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 22
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Χαροπαλεύει 5χρονο παιδί από φωτιά σε διαμέρισμα

Διασωληνωμένο σε ΜΕΘ, σε κρίσιμη κατάσταση, νοσηλεύεται 5χρονο αγοράκι, μετά τη φωτιά που ξέσπασε στο σπίτι που έμενε, στον Κολωνό, το βράδυ της Κυριακής. Σύμφωνα με την Πυροσβεστική, ο ανήλικος ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του, ενώ απεγκλωβίστηκαν δύο ακόμη ανήλικα παιδιά που διακομίστηκαν σε νοσοκομεία. Τα πλήρη αίτια της πυρκαγιάς, στο διαμέρισμα επί της οδού Αλκυόνης, διερευνώνται από το ανακριτικό της Πυροσβεστικής.

Στον πατέρα του 5χρονου ασκήθηκε ποινική δίωξη για έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο. Την ώρα που εκδηλώθηκε η φωτιά, στο σπίτι βρίσκονταν ο πατέρας και τα τρία παιδιά. Το μικρότερο παιδί, το 5χρονο αγοράκι, ανασύρθηκε χωρίς αισθήσεις και νοσηλεύεται, όπως αναφέρθηκε, σε κρίσιμη κατάσταση, ενώ ο πατέρας και τα δύο μεγαλύτερα παιδιά κατάφεραν να απομακρυνθούν εγκαίρως.

Από την Πυροσβεστική δεν αποκλείουν να υπήρχε ξεχασμένο μαγειρικό σκεύος στην κουζίνα, από όπου πιθανόν να προκλήθηκε η πυρκαγιά. Ο πατέρας του 5χρονου δήλωσε ότι όλα έγιναν όταν από την κούραση τον πήρε ο ύπνος και δεν κατάλαβε πώς έπιασε φωτιά. Από αστυνομικές πηγές διαρρέεται ότι πιθανόν ήταν υπό την επήρρεια αλκοόλ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ