Παρασκευή 9 Δεκέμβρη 2022
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 15
ΝΕΟΛΑΙΑ
Εκδηλώσεις του ΚΚΕ και της ΚΝΕ

Σήμερα στην Πάτρα για το περιεχόμενο της σχολικής γνώσης, με ομιλητή τον Ν. Σοφιανό

Εκδήλωση με θέμα «Το περιεχόμενο της σχολικής γνώσης» θα πραγματοποιήσουν σήμερα Παρασκευή 9 Δεκέμβρη οι ΤΕ Αχαΐας και Πανεπιστημίου Πατρών του ΚΚΕ, από κοινού με την ΚΟΒ Εκπαιδευτικών, καθώς και τους τομείς Μαθητών και Αχαΐας της ΚΝΕ.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο Μέγαρο Λόγου και Τέχνης (πλατεία Γεωργίου Α' 16 - 19) στις 6.30 μ.μ.

Θα μιλήσει ο Νίκος Σοφιανός, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ.

Σε πανεπιστήμια της Αττικής

Πλήθος εκδηλώσεων προγραμματίζουν οι Οργανώσεις της ΚΝΕ στα πανεπιστήμια στην Αττική. Στο πλαίσιο αυτό, σήμερα Παρασκευή προγραμματίζονται:

- Η Οργάνωση της ΚΝΕ στους Δασκάλους και τους Νηπιαγωγούς του ΕΚΠΑ στις 10.30 π.μ. στην αίθουσα ΑΔ, εκδήλωση - συζήτηση «"Γιατί αν γλιτώσει το παιδί, υπάρχει ελπίδα". Κόντρα στο σύστημα που αφήνει απροστάτευτα τα παιδιά. Η θέση του ΚΚΕ για την παιδική προστασία». Θα μιλήσει η Βούλα Τσίγκα, επικεφαλής της Διατμηματικής Επιτροπής της ΚΕ του ΚΚΕ για τις μικρότερες ηλικίες της νεολαίας.

- H OB Τοπογράφων ΕΜΠ στις 2 μ.μ. στο αμφιθέατρο Β1 με θέμα: «Τι σημαίνει σύγχρονο πρόγραμμα σπουδών και ανταγωνιστικός εργαζόμενος. Με αφορμή τις αλλαγές στο πρόγραμμα σπουδών». Θα μιλήσει η Αφροδίτη Κτενά, καθηγήτρια στο ΕΚΠΑ και μέλος του Τμήματος Παιδείας και Ερευνας της ΚΕ του ΚΚΕ. Θα ακολουθήσουν παρεμβάσεις από μέλη ΔΕΠ.

- Οι ΚΟ Ερευνητικών Κέντρων Αττικής του ΚΚΕ στις 6.30 μ.μ. στο βιβλιοπωλείο της «Σύγχρονης Εποχής», με θέμα: «Ερευνα που να εξυπηρετεί τις ανάγκες του λαού ή το ΝΑΤΟ και τους πολεμικούς σχεδιασμούς;». Θα μιλήσει η Αφροδίτη Κτενά, καθηγήτρια στο ΕΚΠΑ και μέλος του Τμήματος Παιδείας και Ερευνας της ΚΕ του ΚΚΕ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ