Τρίτη 13 Δεκέμβρη 2022
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 21
ΝΕΟΛΑΙΑ
ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΑΧΑΪΑΣ ΤΗΣ ΚΝΕ
Πλατύ άνοιγμα ενόψει της συγκέντρωσης με τον Ν. Αμπατιέλο την Πέμπτη 15 Δεκέμβρη

Πλατύ άνοιγμα στη νεολαία της Πάτρας πραγματοποιούν οι Οργανώσεις Αχαΐας της ΚΝΕ με αφορμή και τη μεγάλη συγκέντρωση που θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 15 Δεκέμβρη, όπου θα μιλήσει ο Νίκος Αμπατιέλος, Γραμματέας του ΚΣ της ΚΝΕ και μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ, με θέμα «Η νέα γενιά με το ΚΚΕ για να γίνουν τα σκοτάδια φως!» στις 6.30 μ.μ. στο θέατρο «Πάνθεον» (Γούναρη 34).

Με το κάλεσμα της εκδήλωσης αλλά και τα δικά τους υλικά, οι Οργανώσεις Αχαΐας περιοδεύουν καθημερινά σε πανεπιστήμια, σχολεία, κέντρα κατάρτισης, χώρους δουλειάς όπου συγκεντρώνεται νεολαία, γενικότερα όπου δρα, ζει και ψυχαγωγείται η νέα γενιά.

Σε αυτό το πλαίσιο πραγματοποιούνται εξορμήσεις σήμερα Τρίτη σε: Πολυτεχνικές σχολές, Παιδαγωγικές σχολές, σχολές Οικονομικών και Διοίκησης, Μαθηματικό, Φυσικό, Ιατρική, Φαρμακευτική του Πανεπιστημίου Πάτρας, δημόσια ΙΕΚ στην Αγία Σοφία, εργαζόμενους στον Επισιτισμό και το Εμπόριο στο κέντρο της πόλης, 1ο και 7ο ΕΠΑΛ, σχολικό συγκρότημα Μαρούδα, εργαζόμενους υγειονομικούς του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου του Ρίου. Αντίστοιχα αύριο, Τετάρτη, εξορμήσεις θα γίνουν σε: Πολυτεχνικές Σχολές, Χημικό, Γεωλογικό, Φυσικοθεραπεία, Φιλολογία και Φιλοσοφία του Πανεπιστημίου Πάτρας, Σχολή Διοικητικής Επιστήμης και Τουρισμού του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου, ΕΠΑΣ ΟΑΕΔ στο Ρίο, σπουδαστές ιδιωτικών ΙΕΚ στο κέντρο της Πάτρας, 4ο ΕΠΑΛ, 7ο και 9ο ΓΕΛ, σχολικό συγκρότημα του Πολυκλαδικού.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ