Τρίτη 13 Δεκέμβρη 2022
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 20
ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ
Γιορτές για τα παιδιά από συνδικαλιστικές οργανώσεις

Από την παιδική γιορτή που οργάνωσε η ΟΒΣΑ
Από την παιδική γιορτή που οργάνωσε η ΟΒΣΑ
Χριστουγεννιάτικες γιορτές για τα παιδιά οργανώνουν αυτές τις μέρες συνδικαλιστικές οργανώσεις και μαζικοί φορείς.

Την περασμένη Κυριακή, σχετική εκδήλωση πραγματοποίησε η Ομοσπονδία Βιοτεχνικών Σωματείων Αττικής (ΟΒΣΑ). Τα παιδιά έφτιαξαν χριστουγεννιάτικα δώρα και στολίδια, παρακολούθησαν την παράσταση «Τεχνοβάτες» από το εργαστήρι κουκλοθέατρου του Χρήστου Τζίκα, τραγούδησαν και χόρεψαν με την ψυχή τους.

Επίσης την Κυριακή, Ελληνόπουλα και μεταναστόπουλα συμμετείχαν στην παιδική γιορτή που οργάνωσαν το Στέκι Εργαζομένων και Νεολαίας Πατησίων - Κυψέλης «Καίτη Πανοπούλου», ο Σύλλογος Γυναικών Πατησίων - Ριζούπολης και η Ομάδα Γυναικών Κυψέλης της ΟΓΕ. Μπροστά στα Χριστούγεννα, το Στέκι συνεχίζει να συγκεντρώνει τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης καθημερινά (6 μ.μ. έως 8 μ.μ.) στα γραφεία του (Πατησίων 173, πλατεία Αμερικής). Τα είδη που θα συγκεντρωθούν (γάλα εβαπορέ, ζάχαρη, αλεύρι, ρύζι, τοματοπολτός, όσπρια, λάδι, μακαρόνια) θα διανεμηθούν σε οικογένειες που έχουν ανάγκη.

Στην παιδική θεατρική παράσταση «Ο θησαυρός της Βαγίας», βασισμένη στο ομώνυμο έργο της Ζωρζ Σαρή, καλούν σωματεία την Κυριακή 8 Γενάρη, στις 12 μ., στο θέατρο «Αλάμπρα» (Στουρνάρη 53, Αθήνα). Την πρωτοβουλία έχουν αναλάβει ο Σύλλογος Εμποροϋπαλλήλων Αθήνας, το Συνδικάτο Επισιτισμού - Τουρισμού - Ξενοδοχείων Αττικής, η Ενωση Λογιστών Ελεγκτών Περιφέρειας Αττικής, το Σωματείο Χρηματοπιστωτικού Αττικής και το Συνδικάτο Εργατοϋπαλλήλων Ταχυδρομείων - Ταχυμεταφορών Αττικής. Μετά την παράσταση θα ακολουθήσει κοπή πίτας, με πολλά δώρα για τα παιδιά.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ