Τετάρτη 14 Δεκέμβρη 2022
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 27
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ - ΚΥΠΕΛΛΟ
Ανοίγει η αυλαία της φάσης των «16»

Με το σημερινό πρώτο μέρος του προγράμματος ανοίγει η αυλαία της φάσης των «16» στο Κύπελλο Ελλάδας, σηματοδοτώντας και την επιστροφή στην αγωνιστική δράση για τις ομάδες της Super League έπειτα από τη διακοπή ενός μήνα λόγω Μουντιάλ. Θυμίζουμε ότι από τους «16» και μέχρι την ημιτελική φάση η πρόκριση κρίνεται σε διπλούς αγώνες εντός και εκτός έδρας.

Από τους σημερινούς αγώνες ξεχωρίζει η δοκιμασία του ΠΑΟΚ στην Καλαμάτα (15.00 - Cosmote Sport 2), με τον «Δικέφαλο του Βορρά» να επιδιώκει να πάρει σοβαρό προβάδισμα πρόκρισης απέναντι στους φορμαρισμένους στο πρωτάθλημα της Super League 2 γηπεδούχους.

Τον δρόμο της πρόκρισης θέλει να ανοίξει και η Λαμία, υποδεχόμενη την Καλλιθέα (18.00 - Cosmote Sport 1), η οποία επίσης τα πάει καλά στο πρωτάθλημα της δεύτερης κατηγορίας, 3η στον 2ο όμιλο αυτήν τη στιγμή.

Το σημερινό πρόγραμμα ανοίγει η κόντρα των δύο ομάδων της Γ' Εθνικής που έφτασαν μέχρι εδώ στη διοργάνωση, στις Σέρρες μεταξύ του Αστέρα Παραλιμνίου και του Αγίου Νικολάου (14.00 - Cosmote Sport 1).


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ