Τετάρτη 14 Δεκέμβρη 2022
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 22
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ - ΙΘΑΚΗΣ
Μαζική η συμμετοχή εργαζομένων στις πρόσφατες αρχαιρεσίες

Ενισχυμένο από την ολοκλήρωση των πρόσφατων αρχαιρεσιών του, για την ανάδειξη της καινούργιας διοίκησής του και των αντιπροσώπων του στο Εργατικό Κέντρο Κεφαλονιάς - Ιθάκης και στην Ομοσπονδία, βγήκε το Σωματείο Ιδιωτικών Υπαλλήλων.

Συγκεκριμένα, ψήφισαν 170 εργαζόμενοι (από 93 το 2019 - άνοδος 83%!), με τις δυνάμεις που συσπειρώθηκαν στο ψηφοδέλτιο της «Δημοκρατικής Αγωνιστικής Συνεργασίας» να λαμβάνουν 164 ψήφους εκλέγοντας 2 αντιπροσώπους για την Ομοσπονδία Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ελλάδας (από 1 το 2019) και 24 αντιπροσώπους για το Εργατικό Κέντρο Κεφαλονιάς - Ιθάκης (από 13 το 2019).

«Εγινε ένα σοβαρό βήμα, το Σωματείο μας βγήκε πιο ενισχυμένο και πιο δυνατό», τονίζει η νέα διοίκηση, αναφερόμενη και στις δυσκολίες που προσπάθησε να βάλει η εργοδοσία προκειμένου να μην υπάρχει συμμετοχή.

«Η μεγάλη αύξηση της συμμετοχής στις αρχαιρεσίες του Σωματείου μας είναι η καλύτερη απάντηση σε όσους μας θέλουν μόνους, ανοργάνωτους, με σκυμμένο το κεφάλι. Είναι απάντηση σε όσους θέλουν τα Σωματεία μας διαδικτυακά σχήματα που θα ελέγχονται από κυβέρνηση και εργοδοσία», επισημαίνει.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ