Τετάρτη 14 Δεκέμβρη 2022
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 20
ΝΕΟΛΑΙΑ (ΤΕΤΡΑΣΕΛΙΔΟ)
Πλούσιο πρόγραμμα στα Στέκια της ΚΝΕ

Η καθιερωμένη έκθεση βιβλίου των εορτών θα λειτουργήσει στο Στέκι Πολιτισμού και Νεανικής Δημιουργίας της ΚΝΕ στην Αθήνα από σήμερα Τετάρτη έως την Παρασκευή 23 Δεκέμβρη, με ωράριο 3 μ.μ. έως 9 μ.μ. τις καθημερινές και 11 π.μ. έως 9 μ.μ. το Σαββατοκύριακο.

Παράλληλα στο Στέκι θα γίνει, αύριο, Πέμπτη 15 Δεκέμβρη, στις 7.30 μ.μ., βιβλιοπαρουσίαση με θέμα «Επιστήμη και Θρησκεία», από τον Αποστόλη Χαρίση, κοινωνιολόγο και μέλος της Ιδεολογικής Επιτροπής της ΚΕ του ΚΚΕ.

Η Τομεακή Οργάνωση της Φυσικομαθηματικής Αθήνας της ΚΝΕ διοργανώνει στο Στέκι εκδήλωση υποδοχής νέων μελών τη Δευτέρα 19 Δεκέμβρη, στις 6.30 μ.μ. Θα μιλήσει η Ιουλία Χρονοπούλου, μέλος της ΕΠ της ΚΟ Αττικής και Γραμματέας της ΤΕ Πανεπιστημίων - Ερευνας Αττικής του ΚΚΕ.

Επίσης, την Τρίτη 20 Δεκέμβρη, στις 8 μ.μ., θα γίνει στο Στέκι εκδήλωση με τίτλο: «Πόλεμος και ταξική σύγκρουση στην ελληνική λογοτεχνία τα χρόνια της θύελλας (1940 - 1950)». Θα μιλήσει η Ελένη Μηλιαρονικολάκη, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και υπεύθυνη του Τμήματος Πολιτισμού της ΚΕ. Θα διαβαστούν αποσπάσματα από έργα της περιόδου.

Στον Πειραιά

Στο Πολιτιστικό Στέκι της ΚΝΕ «Τραβέρσο», στον Πειραιά, που συμπλήρωσε έναν χρόνο λειτουργίας, προγραμματίζεται αύριο, Πέμπτη, προβολή ταινίας με την οποία εγκαινιάζονται οι «Movie Night» βραδιές του Στεκιού και την Παρασκευή 16 Δεκέμβρη προγραμματίζεται μουσική ροκ βραδιά με τους «Dog in thε fog».

Επίσης, την Κυριακή 17 Δεκέμβρη, στις 6.30 μ.μ., θα γίνει στο «Τραβέρσο» συζήτηση με θέμα «Ελα μαζί μας να αλλάξουμε τον κόσμο! Γνώρισε την ΚΝΕ!».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ