Παρασκευή 16 Δεκέμβρη 2022
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 21
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Συνεχίζεται η δίκη για την 20χρονη - θύμα βιασμού και μαστροπείας

Συνεχίζεται στο Μεικτό Ορκωτό Δικαστήριο, κεκλεισμένων των θυρών, η κατάθεση της 20χρονης σήμερα η οποία έπεσε θύμα βιασμού, μαστροπείας και ομηρίας από τον βασικό κατηγορούμενο, 40χρονο αστυνομικό Δημήτρη Μπουγιούκο στην Ηλιούπολη.

Η διαδικασία ξεκίνησε τη Δευτέρα, με το θύμα να κλαίει μέσα στην αίθουσα πολλές φορές. Σημειωτέον, οι δικηγόροι της κοπέλας από την πρώτη δικάσιμο πρότειναν εναλλακτικούς τρόπους κατάθεσης, χωρίς το αίτημα να γίνει αποδεκτό. Και μόνο η θέα των κατηγορούμενων, όμως, προκάλεσε σοκ στην κοπέλα, η οποία ξέσπασε σε λυγμούς.

Υπενθυμίζεται ότι εκτός από τον αστυνομικό μαστροπό κατηγορούμενοι είναι: Ο πατέρας της 20χρονης, ο οποίος κατηγορείται ότι την βίαζε από την ηλικία των 11 ετών, ο πρώην σύντροφός της, που κατηγορείται ότι την εξέδιδε όσο ήταν ανήλικη, ένας φίλος και συνεργάτης του αστυνομικού, που κατηγορείται για συνέργεια (άμεση συνδρομή σε εμπορία ανθρώπων κατ' επάγγελμα), και ακόμα ένας φίλος που εκτός από συνεργός κατηγορείται και για παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών.

Ο κατηγορούμενος αστυνομικός Δ. Μπουγιούκος παραπέμπεται και για την υπόθεση άλλης μιας γυναίκας, 25 ετών σήμερα, η οποία κατήγγειλε ότι από το 2017 βίωνε ακριβώς ό,τι και η 20χρονη. Η συνήγορος των κοριτσιών σε δηλώσεις της σε ΜΜΕ μίλησε για απειλές αλλά και προσπάθειες εξαπάτησης των δύο νεαρών γυναικών.

Η υπόθεση ήρθε στη δημοσιότητα στις 7/7/2021, όταν η τότε 19χρονη εμφανίστηκε ταραγμένη και εμφανώς κακοποιημένη σε καφετέρια της Ηλιούπολης. Τότε η σερβιτόρα του μαγαζιού, αντί να «κοιτάξει τη δουλειά της», προσφέρθηκε να την βοηθήσει. Κατέθεσε μάλιστα ότι όσο βρισκόταν μαζί της «είχε βγει ο κατηγορούμενος και την έψαχνε. Είδα να εξέχει κάτι στη μέση του και κατάλαβα ότι είναι όπλο γιατί είναι αστυνομικός».

Ο Δ. Σειρηνάκης, παραγωγός και ιδιοκτήτης εταιρείας ταινιών πορνό, κατέθεσε επίσης, αφού το όνομά του περιλαμβάνεται στη δικογραφία. Η καταγγέλλουσα έχει καταθέσει ότι εξαναγκάστηκε με τη βία από τον 40χρονο αστυνομικό να συμμετάσχει σε ταινίες τέτοιου είδους στην εταιρεία του. Ο παραγωγός αρνήθηκε επανειλημμένα ότι γνώριζε το οτιδήποτε περί εξαναγκασμού, ενώ προκλητικά δήλωσε πως «σε αυτήν τη δουλειά δεν έρχεται ποτέ κανείς μόνο για τα χρήματα. Πρέπει και να του αρέσει». Κατέθεσε, τέλος, και ο αδερφός του θύματος.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ