Τετάρτη 21 Δεκέμβρη 2022
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 17
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Συνεχίζονται οι συναντήσεις με Ενώσεις Στρατιωτικών

Και οι επισκέψεις σε στρατόπεδα

Συνεχίστηκαν και χτες οι συναντήσεις κλιμακίων του ΚΚΕ με Ενώσεις Στρατιωτικών και οι επισκέψεις σε στρατόπεδα (αναλυτικότερο ρεπορτάζ σε επόμενο φύλλο). Οι συναντήσεις, που αφορούν τα ζητήματα που απασχολούν τους αξιωματικούς, τους υπαξιωματικούς και τις οικογένειές τους, όπως και οι περιοδείες κλιμακίων του ΚΚΕ σε στρατιωτικές μονάδες ενόψει των εορτών των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, για ανταλλαγές ευχών με τους αξιωματικούς - υπαξιωματικούς των μονάδων και τους στρατευμένους, συνεχίζονται και τις επόμενες μέρες ως εξής:

Σήμερα Τετάρτη:

  • Με την Ενωση Στρατιωτικών Περιφερειακής Ενότητας Κεντρικού Τομέα Αθηνών (ΕΣΠΕΕΚΤΑ) θα συναντηθεί κλιμάκιο αποτελούμενο από τον Γιώργο Σιδέρη, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ, γιατρό, υπεύθυνο του Τμήματος Υγείας και Πρόνοιας της ΚΕ, και τον Γιάννη Ντουνιαδάκη, υποναύαρχο ε.α. του ΠΝ.
  • Με την Ενωση Στρατιωτικών Περιφερειακής Ενότητας Φθιώτιδας (ΕΣΠΕΕΦ) θα συναντηθεί κλιμάκιο αποτελούμενο από τον Κώστα Μπασδέκη, μέλος της ΚΕ και του Γραφείου Περιοχής Ανατ. Στερεάς - Εύβοιας, και τον Γιώργο Παναγή, μέλος της ΚΕ.
  • Με τις Ενώσεις Στρατιωτικών Ξάνθης, Καβάλας και Δράμας θα συναντηθεί κλιμάκιο αποτελούμενο από τους Νίκο Παπαναστάση, βουλευτή του Κόμματος, αντισυνταγματάρχη ε.α., Σ. Βαρδαλή, Γ. Πυργελή, μέλη του ΓΠ Ανατ. Μακεδονίας - Θράκης, και Τριαντάφυλλο Φωτιάδη, αντιπλοίαρχο ε.α. του ΠΝ.
  • Επίσκεψη στα Στρατόπεδα «Αναγνώστου» στο Πέπλο και «Βογιατζή» στην Καβησό Εβρου θα πραγματοποιήσει κλιμάκιο αποτελούμενο από τους Ζήση Λυμπερίδη, μέλος της Γραμματείας της ΚΕ, Γ. Πυργελή, Αρ. Κυλίμο, μέλος της Τομεακής Επιτροπής Εβρου, και Τρ. Φωτιάδη.
  • Επίσκεψη στα Στρατόπεδα «Ιωάννου» στην Αλεξανδρούπολη και «Τριανταφυλλίδη» στο Πετροχώρι Ξάνθης θα πραγματοποιήσει κλιμάκιο αποτελούμενο από τον Νίκο Παπαναστάση και τους Σ. Βαρδαλή, Σ. Μιχαηλίδη και Ευ. Ευαγγελόπουλο, μέλη του ΓΠ Ανατ. Μακεδονίας - Θράκης.

Αύριο Πέμπτη:

  • Με την Ενωση Στρατιωτικών Περιφερειακής Ενότητας Πειραιά (ΕΣΠΕΕΠΕΙΡΑΙΑ) θα συναντηθεί κλιμάκιο αποτελούμενο από τον Πέτρο Μαρκομιχάλη, μέλος της ΚΕ, και τον Γ. Ντουνιαδάκη.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ