Πέμπτη 22 Δεκέμβρη 2022
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 14
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ ΔΙΑΝΟΜΕΩΝ ΝΤΕΛΙΒΕΡΑΔΩΝ ΠΑΤΡΑΣ
Με μοτοπορεία θα φτάσει το «πακέτο» αλληλεγγύης στις γειτονιές

Σε μια ξεχωριστή πρωτοβουλία συγκεντρώνει τρόφιμα, παιχνίδια και άλλα είδη που θα τα μοιράσει σε οικογένειες με ανάγκη

Ενα μεγάλο ραντεβού αλληλεγγύης δίνει για αύριο Παρασκευή το Συνδικάτο Διανομέων - Ντελιβεράδων Αχαΐας, που οργανώνει συγκέντρωση και μοτοπορεία στις 10 π.μ. στο Εργατικό Κέντρο Πάτρας, προκειμένου να μοιραστούν τρόφιμα, παιχνίδια και άλλα είδη πρώτης ανάγκης σε οικογένειες της πόλης που τα χρειάζονται, ιδιαίτερα αυτές τις γιορτινές μέρες.

Το σωματείο όλες τις προηγούμενες μέρες απευθύνθηκε στα μέλη του, σε εργατικά συνδικάτα, μαθητικά συμβούλια και φοιτητικούς συλλόγους και η ανταπόκριση ήταν μεγάλη και συνεχίζεται, όπως επεσήμανε και ο πρόεδρός του, Νίκος Κουφαλάκος.

Ο χώρος του ημιώροφου του Εργατικού Κέντρου, όπου συγκεντρώνονται διάφορα είδη, γεμίζει καθημερινά, προσπάθεια που συνεχίζεται και σήμερα Πέμπτη (5 μ.μ. - 7 μ.μ.), για όποιον θέλει να συμβάλει, προσφέροντας οτιδήποτε θελήσει.

«Είναι συγκινητική η προσφορά και προσπάθεια όλων, κάθε εργαζόμενου και λαϊκού ανθρώπου που βοηθάει. Ιδιαίτερα όμως των μαθητών, που στήριξαν την πρωτοβουλία μας απ' την πρώτη στιγμή, με αποφάσεις συμβουλίων τους», ανέφερε ο Νίκος Κουφαλάκος, προσθέτοντας:

«Την Παρασκευή θα πάμε τις πιο όμορφες παραγγελίες μας, σε οικογένειες και κόσμο που το έχει πραγματικά μεγάλη ανάγκη. Κάθε μηχανάκι θα έχει το δικό του ξεχωριστό "κουτί αλληλεγγύης", μοιράζοντας τρόφιμα, παιχνίδια για παιδιά και άλλα είδη. Μαζί θα μοιράσουμε και ευχητήριες κάρτες. Κάνουμε πράξη το σύνθημά μας, ότι "η αλληλεγγύη είναι το όπλο μας", κάτι που έχει βρει σοβαρή ανταπόκριση».

Ξεχωριστή πολιτιστική βραδιά

Επιπλέον, το σωματείο στηρίζει και τις δράσεις του Εργατικού Κέντρου και του Πολιτιστικού Οργανισμού του Δήμου, καλώντας όλους να συμμετέχουν σε αυτές, ενώ οργανώνει και τη συμμετοχή των μελών του στη θεατρική παράσταση «Προδοσία» του Harold Pinter, αύριο Παρασκευή, στις 9.30 μ.μ. στο Θέατρο «Απόλλων», καλώντας σε συμμετοχή.

Οπως σημειώνει τέλος και η Διοίκησή του, «σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς που ζούμε, όπου δύσκολα τα βγάζουμε πέρα, που όλοι σκεφτόμαστε τι θα "κόψουμε" από το χριστουγεννιάτικο τραπέζι, που ο πολιτισμός έχει γίνει ένα ακριβό έξοδο, το συνδικάτο παίρνει πρωτοβουλίες για να ομορφύνει αυτές τις γιορτινές μέρες».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ