Παρασκευή 23 Δεκέμβρη 2022 - Κυριακή 25 Δεκέμβρη 2022
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 19
ΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΖΩΗ ΚΑΙ ΔΡΑΣΗ
ΚΟ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΤΟΥ ΚΚΕ
Αποδέχεται την άμιλλα της ΚΟ Ανατολικής Στερεάς - Εύβοιας

Την άμιλλα με σκοπό την επιτυχία της Οικονομικής Εξόρμησης του Κόμματος, στην πρόσκληση που της απηύθυνε η ΚΟ Ανατολικής Στερεάς - Εύβοιας, αποδέχεται η ΚΟ Δυτικής Ελλάδας του ΚΚΕ.

Θέτοντας ακόμα πιο ψηλά τον πήχη και πατώντας στα μέχρι τώρα θετικά αποτελέσματα, δίνει ταυτόχρονα με αισιοδοξία τη μάχη για τη συνέχεια και βάζει στόχο τη σοβαρή υπερκάλυψη του πλάνου με τις καλύτερες δυνατές επιδόσεις και στους υπόλοιπους ποιοτικούς δείκτες, στοιχεία που θέτει και για τις επιδόσεις των Τομεακών Επιτροπών της.

«Η αισιοδοξία μας αυτή βασίζεται στην καλή οργάνωση του ελέγχου και των "κλεισιμάτων", στη στράτευση όλο και περισσότερων δυνάμεων, στην αξιοποίηση της πολιτικής δραστηριότητας της περιόδου, αλλά και του ημερολογίου της ΚΕ και άλλων οικονομικών δραστηριοτήτων και εκδηλώσεων, στην απαίτηση από τους κομμουνιστές, ιδιαίτερα από τα συνδικαλιστικά μας στελέχη και τους αιρετούς μας, στην προσωπική συμβολή των στελεχών μας και με τα ατομικά τους πλάνα. Είναι ενθαρρυντικό και το γεγονός ότι ήδη υπάρχουν Τομεακές Οργανώσεις της Περιοχής μας που διακρίνονται στην πρώτη εικοσάδα», τονίζει η ΚΟ και προσθέτει:

«Ιδιαίτερη προσδοκία έχουμε από τις μεγαλύτερες ΤΟ, της Αχαΐας και της Αιτωλοακαρνανίας, από τη βελτίωση των ρυθμών και επιδόσεών τους. Η παραπάνω αισιοδοξία αφορά και την άμιλλα, στην οποία επιδιώκουμε να διακριθούμε και αυτήν τη φορά σε πανελλαδικό επίπεδο».

Θυμίζοντας και το κοινό ιστορικό παρελθόν με την ΚΟ Ανατολικής Στερεάς - Εύβοιας, αποδέχεται την άμιλλα και προτείνει και το «έπαθλο»:

«Εκτός της σημερινής κοινής προσπάθειας για ισχυροποίηση του ΚΚΕ, μας ενώνει και το ιστορικό παρελθόν - ιδιαίτερα η 2η Μεραρχία (Ρούμελης) του ΔΣΕ. Προτείνουμε, ως έπαθλο του νικητή της μεταξύ μας άμιλλας, τη φιλοξενία και ξενάγηση ολιγομελούς αντιπροσωπείας του, δωρεάν, από τον ηττημένο, σε ιστορικούς και άλλους χώρους ευθύνης του δεύτερου».

Στη βάση αυτή, τέλος, η ΚΟ Δυτικής Ελλάδας εντείνει και την άμιλλα μεταξύ των Τομεακών Επιτροπών της, επισημαίνοντας ότι σε δική της εκδήλωση θα βραβευθούν:

«Η 1η ΤΟ με τη σημαία της ΕΠ και αγορά ηλεκτρονικού υπολογιστή, η 2η με αγορά εκτυπωτή και η 3η με χορήγηση ετήσιας συνδρομής στη "Σύγχρονη Εποχή".

Η 1ηΚΟΒ με πίνακα καλλιτεχνικό έργο και τιμητική πλακέτα, η 2η ΚΟΒ με καλλιτεχνικό έργο, η 3η ΚΟΒ με ετήσια συνδρομή στην ΚΟΜΕΠ».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ