Τρίτη 3 Γενάρη 2023
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 14
ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ
ΟΓΕ
Ευχές για τη νέα χρονιά στο «Σπίτι του Αγωνιστή»

Αντιπροσωπεία του προεδρείου της ΟΓΕ επισκέφθηκε την Πέμπτη 29 Δεκέμβρη το «Σπίτι του Αγωνιστή», για να μεταφέρει τις ευχές για τις γιορτές και τη νέα χρονιά στους συναγωνιστές που διαμένουν εκεί.

Η πρόεδρος της Ομοσπονδίας, Χριστίνα Σκαλούμπακα, μετέφερε την ιδιαίτερη χαρά του ΔΣ της ΟΓΕ για την επίσκεψη, που οργανώθηκε με την ιδιαίτερη φροντίδα και των υπεύθυνων του «Σπιτιού». «Είμαστε ιδιαίτερα συγκινημένες που βρισκόμαστε μαζί σας, καθώς το ριζοσπαστικό γυναικείο κίνημα, η ΟΓΕ, ως κομμάτι του λαϊκού κινήματος της χώρας μας, υπάρχει και συνεχίζει να δρα χάρη στους δικούς σας αγώνες, στις δικές σας θυσίες, στη δική σας ελπιδοφόρα και ανυποχώρητη δράση, που φωτίζει τον δρόμο μας σήμερα και μας εμπνέει στους αγώνες προβάλλοντας την προοπτική μιας ζωής χωρίς εκμετάλλευση και καταπίεση, πολέμους και προσφυγιά», ανέφερε μεταξύ άλλων.

Στη συνέχεια η σκυτάλη πέρασε στο συγκρότημα «Ν. Μπελογιάννης» (κιθάρα Χρήστος Αναστασάτος, μπουζούκι Δημήτρης Βουλαρίνος, τραγούδι Ελένη Μαρκοσιάν και Ολγα Σταροπούλου), που με έντεχνα, ρεμπέτικα και αντάρτικα τραγούδια γέμισαν χαρά τους αγωνιστές του «Σπιτιού».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ