Τρίτη 3 Γενάρη 2023
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 21
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
SUPER LEAGUE
«Ποδαρικό» με δοκιμασίες στην κορυφή

Με δοκιμασίες για τις πρώτες ομάδες της βαθμολογίας και το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης να ξεχωρίζει, το πρωτάθλημα της Super League κάνει «ποδαρικό» για το νέο έτος με τη διεξαγωγή της 16ης αγωνιστικής, σε δύο μέρη. Στο σημερινό πρόγραμμα ξεχωρίζουν οι εκτός έδρας αποστολές του πρωτοπόρου Παναθηναϊκού στη Λιβαδειά και της 2ης ΑΕΚ στα Γιάννενα, στον απόηχο της νέας κατάστασης που διαμόρφωσαν στην κορυφή οι πρόσφατες απώλειες των «πρασίνων», με την ΑΕΚ να πλησιάζει στους 4 βαθμούς και να θέλουν να παραμείνουν σε κοντινή απόσταση μέχρι το αποφασιστικό μεταξύ τους ματς στη Νέα Φιλαδέλφεια στις 9 Γενάρη. Εκτός έδρας αγωνίζεται και ο Ολυμπιακός, στη Νίκαια, ενώ κρίσιμη είναι και η αναμέτρηση στην Κρήτη. Αναλυτικά:

Σήμερα: ΟΦΗ - Βόλος (16.30 - Cosmote Sport 1), Λεβαδειακός - Παναθηναϊκός (17.00 - Novasports Prime), ΠΑΣ Γιάννινα - ΑΕΚ (20.00 - Novasports Prime), Ιωνικός - Ολυμπιακός (21.30 - Cosmote Sport 1)

Αύριο: Αστέρας Τρίπολης - Λαμία (17.00 - Novasports Prime), Παναιτωλικός - Ατρόμητος (18.00 - Cosmote Sport 1), ΠΑΟΚ - Αρης (20.00 - Novasports Prime)


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ