Τετάρτη 4 Γενάρη 2023
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 22
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
FIBA CHAMPIONS LEAGUE
Για το πρώτο βήμα η ΑΕΚ

Το πρώτο βήμα για την πρόκριση στους «16» του FIBA Champions League επιδιώκει να κάνει σήμερα στο κλειστό των Ανω Λιοσίων η ΑΕΚ, (19.30 - Cosmote Sport 4) υποδεχόμενη την τουρκική Τόφας στον πρώτο μεταξύ τους αγώνα για τα μπαράζ της διοργάνωσης. Η πρόκριση κρίνεται στις δύο νίκες και αν χρειαστεί τρίτος αγώνας θα γίνει στην έδρα της ΑΕΚ, καθώς τερμάτισε 2η στη φάση των ομίλων ενώ η Τόφας 3η. Θέση στους «16» έχουν ήδη κλείσει οι 1οι των ομίλων.

Σε ένα ακόμα ευρωπαϊκό ματς η ΑΕΚ δεν θα έχει τη βοήθεια των φιλάθλων της, καθώς ο αγώνας θα διεξαχθεί με άδειες εξέδρες λόγω της τιμωρίας για τα επεισόδια των οπαδών της στον αγώνα με τη Ρέτζιο για τη φάση των ομίλων.

Κόντρα στην ομάδα του Ελληνα τεχνικού Δ. Πρίφτη η «Ενωση» θέλει να ξεκινήσει με καλή εμφάνιση και νίκη που θα τη βάλει σε θέση οδηγού στη διεκδίκηση της πρόκρισης. Στο πλαίσιο αυτό είναι ζητούμενο και η ομάδα να επανακάμψει αγωνιστικά μετά την πρόσφατη εντός έδρας ήττα από τον ΠΑΟΚ για το πρωτάθλημα, η οποία την έριξε στην 6η θέση. Ο τεχνικός της ΑΕΚ, Ηλίας Κατζούρης, δεν αντιμετωπίζει προβλήματα απουσιών της τελευταίας στιγμής ανάμεσα στους παίκτες της.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ