Πέμπτη 2 Φλεβάρη 2023
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 8
ΤΩΡΑ ΙΣΧΥΡΟ ΚΚΕ - ΕΚΛΟΓΕΣ 2023
Δραστηριότητα Οργανώσεων του ΚΚΕ

Αύριο Παρασκευή

-- Η Τομεακή Οργάνωση Πανεπιστημίου Πατρών πραγματοποιεί σύσκεψη με διοικητικούς υπαλλήλους και εργαζόμενους του Πανεπιστημίου, στις 6.30 μ.μ. στον Παμμικρασιατικό Σύνδεσμο στα Προσφυγικά. Θα μιλήσει ο Νίκος Καραθανασόπουλος, μέλος της ΚΕ και βουλευτής του Κόμματος. Θα παρέμβει η Ιφιγένεια Αθανασούλα, ηλεκτρολόγος μηχανικός, μέλος του Γραφείου του ΚΣ της ΚΝΕ και υποψήφια βουλευτής Αχαΐας με το Κόμμα.

-- Η ΚΟΒ Πληροφορικής Θεσσαλονίκης πραγματοποιεί σύσκεψη - συζήτηση για τις θέσεις του Κόμματος και τις εξελίξεις στον κλάδο, στις 7.30 μ.μ. στον πολυχώρο «Εν-Αρχή» (Αιγύπτου 19, στα Λαδάδικα).

Κυριακή 5 Φλεβάρη

-- Η Τομεακή Επιτροπή Καρδίτσας πραγματοποιεί σύσκεψη με καλεσμένους ανθρώπους της Τέχνης και του Πολιτισμού, στις 6.30 μ.μ. στη μουσική σκηνή «Οδός Ονείρων» (Βάλβης 57). Θα μιλήσουν ο Νίκος Τέγος, μέλος της Επιτροπής Περιοχής Θεσσαλίας και υποψήφιος βουλευτής, και ο Διονύσης Τσακνής, τραγουδοποιός, υποψήφιος βουλευτής Επικρατείας.

-- Η Τομεακή Επιτροπή Κοζάνης του Κόμματος και το Παράρτημα Κοζάνης της ΠΕΑΕΑ - ΔΣΕ πραγματοποιούν εκδήλωση μνήμης και τιμής στους πατριώτες - αγωνιστές που εκτελέστηκαν από τους Γερμανούς ναζί κατακτητές, στις 11 π.μ. στο Μνημείο στην Παναγιά Κοζάνης (Νταμάρια).


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ