Πέμπτη 2 Φλεβάρη 2023
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 16
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΤΟΜΕΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΥΒΟΙΑΣ ΤΟΥ ΚΚΕ
Το Σάββατο η εκδήλωση για την αντισεισμική προστασία

Ανοιχτή εκδήλωση - συζήτηση με θέμα: «Σεισμική δραστηριότητα στην Εύβοια. Αμεσα μέτρα αντισεισμικής θωράκισης» διοργανώνει η ΤΕ Εύβοιας του ΚΚΕ, το Σάββατο 4 Φεβρουαρίου, στις 6 μ.μ., στην αίθουσα πολιτιστικών εκδηλώσεων του ΔΟΑΠΠΕΧ, Αβάντων 50, στη Χαλκίδα.

Στην εκδήλωση θα μιλήσουν οι: Ελευθερία Παπαδημητρίου, καθηγήτρια Σεισμολογίας ΑΠΘ, Βασίλης Καρακώστας, καθηγητής Σεισμολογίας ΑΠΘ, Γιώργος Μαρίνος, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ και βουλευτής Εύβοιας, και Δημήτρης Κουτζής, πολιτικός μηχανικός, μέλος του Τμήματος Περιβάλλοντος της ΚΕ του ΚΚΕ και μέλος της ΔΕ του ΤΕΕ.

Πρόκειται για μια πρωτοβουλία της Κομματικής Οργάνωσης Εύβοιας του ΚΚΕ, που έρχεται μετά από την συνεχιζόμενη σεισμική δραστηριότητα σε διάφορες περιοχές της Κεντρικής και Νότιας Εύβοιας, όπως η σεισμική δόνηση 4,7 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ στα Ζάρκα της Νότιας Εύβοιας στο τέλος του περασμένου Νοέμβρη, τα 4,9 Ρίχτερ στα Ψαχνά έναν μήνα αργότερα, αλλά και τους συνεχείς μετασεισμούς, που έχουν προκαλέσει έντονη ανησυχία στους κατοίκους της περιοχής.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ