Σάββατο 4 Φλεβάρη 2023 - Κυριακή 5 Φλεβάρη 2023
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 25
ΑΓΡΟΤΙΚΑ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΤΟΥ ΚΚΕ
Στο πλευρό των αγροτών και των δίκαιων αιτημάτων τους

Τους βιοπαλαιστές αγρότες και κτηνοτρόφους που βγαίνουν με τα τρακτέρ στους δρόμους, στήνοντας μπλόκα και πραγματοποιώντας μια σειρά από πολύμορφες δράσεις, χαιρετίζει η Επιτροπή Περιοχής Θεσσαλίας του ΚΚΕ.

Η ΕΠ Θεσσαλίας, αφού καλεί την κυβέρνηση της ΝΔ να ικανοποιήσει τα δίκαια αιτήματα των αγροτών, αναδεικνύει ότι η αντιλαϊκή πολιτική που ακολουθεί η μία κυβέρνηση μετά την άλλη, με βάση τις κατευθύνσεις της ΚΑΠ, είναι αυτή που ευθύνεται για τα μεγάλα προβλήματά τους. «Σε αυτό το πλαίσιο προχώρησε η μεγαλύτερη συγκέντρωση της γης και της παραγωγής σε λίγα χέρια, η κυριαρχία των μεγάλων επιχειρηματικών μονάδων και των μεγαλοαγροτών, ενώ ταυτόχρονα αυξήθηκαν τα εμπόδια σε χιλιάδες αγρότες να συνεχίσουν να καλλιεργούν και τελικά επιταχύνθηκε η εκτόπισή τους από την παραγωγή», τονίζει χαρακτηριστικά.

Και προσθέτει:

«Η ίδια η πείρα δείχνει ότι μόνο με τη μαχητική διεκδίκηση των δίκαιων αιτημάτων μέσα από τους Αγροτικούς Συλλόγους και τις Ομοσπονδίες, την Πανελλαδική Επιτροπή των Μπλόκων, την κοινή δράση με τους εργαζόμενους και τους βιοπαλαιστές της πόλης, μπορέσανε να αποσπάσουν κάποιες κατακτήσεις.

Η συμπόρευση με το ΚΚΕ στον αγώνα αλλά και στις εκλογές είναι η μόνη σίγουρη λύση για να δώσετε τη μάχη από καλύτερες θέσεις.

Γιατί το ΚΚΕ είναι το μόνο κόμμα που συμπαραστάθηκε ενεργά στους αγώνες σας για επιβίωση, έδωσε μάχη εντός και εκτός Βουλής για τα συμφέροντά σας, στήριξε τα δίκαια αιτήματά σας. Εκεί θα καταθέσει το ΚΚΕ και κάθε ψήφο που θα πάρει στις εκλογές που έρχονται, φωτίζοντας με την πολιτική του πρόταση τον άλλο δρόμο ανάπτυξης, με διαφορετική οργάνωση της αγροτικής παραγωγής, που θα λειτουργεί σχεδιασμένα για την ικανοποίηση των λαϊκών κοινωνικών αναγκών και όχι για τα κέρδη των λίγων, που θα εγγυάται στον αγροτοκτηνοτρόφο σταθερό και ικανοποιητικό εισόδημα, καλύτερη ζωή στην οικογένειά του, επαρκή και ασφαλή τρόφιμα στον λαό!».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ