Πέμπτη 2 Μάρτη 2023
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 14
ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ
ΝΑΥΠΗΓΟΕΠΙΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗ ΖΩΝΗ
Με καθολική συμμετοχή η απεργία στην «Σπανόπουλος»

Με καθολική συμμετοχή στην 24ωρη απεργία που προκήρυξε το Συνδικάτο Μετάλλου Αττικής και Ναυπηγοεπισκευαστικής Βιομηχανίας Ελλάδας, οι εργαζόμενοι στα Ναυπηγεία του «Ομίλου Σπανόπουλος» συνέχισαν χτες τον αγώνα τους για την υπογραφή Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας. Η προκήρυξη της απεργίας έγινε μετά από απόφαση που πήραν οι εργαζόμενοι σε συνέλευσή τους στον χώρο εργασίας, μετά το κάλεσμα του παραρτήματος του Συνδικάτου στον «Ομιλο Σπανόπουλος».

Οι εργαζόμενοι και το Συνδικάτο καλούν την εταιρεία να υλοποιήσει τις δεσμεύσεις που είχε αναλάβει σε προηγούμενες συναντήσεις και να τους γνωστοποιήσει την αντιπρότασή της, με βάση την πρόταση για ΣΣΕ που έχουν καταθέσει. «Δεν θα κάνουμε πίσω, θα συνεχίσουμε με όποια μορφή αποφασίσουμε τις επόμενες μέρες», τονίζουν.

Από τη χτεσινή τους απεργιακή κινητοποίηση, οι εργαζόμενοι εξέφρασαν επίσης τη θλίψη τους για το πολύνεκρο σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη, την οργή τους για τους αδικοχαμένους συνανθρώπους τους και για την έλλειψη μέτρων που να προλαμβάνουν και να αποτρέπουν τέτοια δυστυχήματα.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ