Παρασκευή 10 Μάρτη 2023
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 20
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΧΑΪΔΑΡΙ
Διαμαρτυρία για τις απειλές διακοπής ρεύματος σε σχολεία

Με δυναμική παράσταση διαμαρτυρίας στον ΔΕΔΔΗΕ και στο δημαρχείο Χαϊδαρίου, η Ενωση Γονέων του δήμου εξέφρασε την αγανάκτησή της για τις απειλές διακοπής ρεύματος σε σχολεία.

Τα τέσσερα σχολεία που απειλήθηκαν με διακοπή ρεύματος ήταν το 1ο ΓΕΛ, το 1ο Γυμνάσιο, το 2ο ΓΕΛ και το 2ο Γυμνάσιο, μετά από εντολή του παρόχου - της ΔΕΗ - προς τον ΔΕΔΔΗΕ, επειδή καθυστέρησε η πληρωμή των λογαριασμών για δύο μήνες.

Εκπρόσωποι γονέων από συλλόγους σχολείων και φορείς της πόλης κατήγγειλαν το απαράδεκτο γεγονός προς την εταιρεία, ξεκαθαρίζοντας ότι την επόμενη φορά που θα τολμήσει να το κάνει θα είναι εκεί ακόμα περισσότεροι γονείς. Τονίστηκε ότι αυτό είναι αποτέλεσμα της ιδιωτικοποίησης της ΔΕΗ, που πλέον ως εταιρεία, για να διασφαλίσει τα κέρδη της, δεν υπολογίζει τίποτα, ακόμα και τη λειτουργία των σχολείων!

Στη συνέχεια οι γονείς κατευθύνθηκαν στο δημαρχείο, όπου η δημοτική αρχή ήταν άφαντη. «Ούτε βήμα πίσω, είμαστε σε ετοιμότητα, ακόμα περισσότεροι την επόμενη φορά, να μην τολμήσουν να απειλήσουν ούτε σχολείο ούτε σπίτι με διακοπή ρεύματος», τονίζει η Ενωση Γονέων και προσθέτει ότι «μόνο συλλογικά - μαζικά μπορούμε να απαντήσουμε σε αυτήν την αθλιότητα, για όλα όσα στερούν από τα παιδιά μας! Δεν θα το ανεχτούμε!».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ