Παρασκευή 10 Μάρτη 2023
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 12
ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΣΤΑ ΤΕΜΠΗ
ΛΑΡΙΣΑ
Στον «αέρα» οι εργαζόμενοι που μετακινούνται καθημερινά με τον ΟΣΕ

Την αγανάκτηση των περίπου 200 εργαζομένων που μέχρι την προηγούμενη βδομάδα μετακινούνταν καθημερινά με τα τρένα για να μεταβούν στην εργασία τους, οι οποίοι έχουν πληρώσει κάρτες διαδρομών και τώρα βρίσκονται στον «αέρα», εκφράζει το Εργατικό Κέντρο Λάρισας.

Σημειώνει ότι «εδώ και μέρες, ως συνέπεια του πολύνεκρου δυστυχήματος στα Τέμπη, εκατοντάδες είναι οι εργαζόμενοι που αντιμετωπίζουν τεράστιο πρόβλημα μετακίνησης και κανένας υπαίτιος της τραγωδίας δεν βρίσκει λύση. Αναγκάζονται να βρίσκουν άλλους, πρόσκαιρους τρόπους μετακίνησης είτε με έξτρα κόστος είτε καθυστερώντας στην εργασία τους».

Το Εργατικό Κέντρο ζητά να βρεθεί άμεσα λύση από την εταιρεία, με παρέμβαση του κράτους, χωρίς καμία επιβάρυνση για τους εργαζόμενους για όσο διαρκέσει η αποκατάσταση των γραμμών, μέχρι να ξαναρχίσουν τα δρομολόγια με όλους τους απαραίτητους και σύγχρονους όρους ασφαλείας.

Σημειώνεται ότι το ζήτημα αυτό απασχόλησε σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τρίτης, στη Λάρισα, με πρωτοβουλία του Εργατικού Κέντρου, στην οποία αποφασίστηκε να γίνουν παρεμβάσεις προς τον ΟΣΕ, την «Hellenic Train», την κυβέρνηση και κάθε αρμόδιο για να επιλυθεί το πρόβλημά τους. Μάλιστα πολλοί από τους εργαζόμενους συμμετείχαν στην απεργιακή συγκέντρωση της Τετάρτης, όπου απευθύνθηκε και χαιρετισμός από εκπρόσωπό τους.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ