Σάββατο 30 Μάρτη 2002
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 46
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΜΠΑΣΚΕΤ - Α1
Καθένας με τον ... στόχο του

Μπορεί το μεγάλο ντέρμπι να λείπει από την 24η αγωνιστική, τα ενδιαφέροντα παιχνίδια όμως υπάρχουν. Αλλωστε, η μάχη για την αποφυγή του υποβιβασμού όπως και οι προσπάθειες για ψηλότερη βαθμολογική θέση καλά κρατούν.

Στον αγώνα με το μεγαλύτερο βαθμολογικό ενδιαφέρον η Νήαρ Ηστ υποδέχεται τον Πανιώνιο, με τους γηπεδούχους να θέλουν τη νίκη που θα τους αυξήσει τις ελπίδες τους για παραμονή στην κατηγορία. Το αυτί στην Καισαριανή θα έχουν όμως και οι παίκτες του ΚΑΟΔ, που αγωνίζονται στο ΟΑΚΑ κόντρα στον Παναθηναϊκό. Στο ίδιο μήκος κύματος είναι και ο αγώνας στην Κρήτη, όπου το Ηράκλειο υποδέχεται τη Δάφνη, η οποία κάνει την ύστατη προσπάθεια να αυξήσει τις ελπίδες παραμονής.

Στην Πυλαία ο ΠΑΟΚ κοντράρεται με το Περιστέρι, το οποίο καίγεται για τους βαθμούς προκειμένου να καταλάβει μια θέση στην εξάδα. Στη συμπρωτεύουσα διεξάγεται και η κόντρα συμπολιτών της αγωνιστικής, όπου ο Ηρακλής φιλοξενεί τον Αρη. Οι «κυανόλευκοι» θέλουν τη νίκη προκειμένου να εξασφαλίσουν ουσιαστικά την 4η θέση της βαθμολογίας.

Το πρόγραμμα ολοκληρώνεται αύριο με δυο εξίσου ενδιαφέροντα παιχνίδια. Στο ένα άλλοι δυο συμπολίτες κοντράρονται μεταξύ τους αφού ο Ιωνικός Ν.Φ. υποδέχεται την ΑΕΚ. Οι γηπεδούχοι δεν έχουν περιθώρια απωλειών στην προσπάθεια που κάνουν για να μείνουν στην Α1 αλλά και η Ενωση θέλει τη νίκη προκειμένου να συνεχίσει την πρωτοπορία της στο πρωτάθλημα. Τέλος, ο Ολυμπιακός δοκιμάζει τις δυνάμεις του στην έδρα του Αμαρουσίου όπου παραδοσιακά δεν περνάει και... εύκολα απογεύματα.

Το πρόγραμμα αναλυτικά: Παναθηναϊκός-ΚΑΟΔ (ΟΑΚΑ 17.00), Νήαρ Ηστ-Πανιώνιος (Καισαριανή 17.00 ΣΟΥΠΕΡΣΠΟΡΤ), Ηρακλής-Αρης (Ιβανώφειο 19.00), ΠΑΟΚ-Περιστέρι (18.45 Πυλαία ΑΛΦΑ ΣΠΟΡΤΣ 2), Ηράκλειο-Δάφνη (Λίντο 19.00). ΚΥΡΙΑΚΗ: Ιωνικός Ν.Φ.-ΑΕΚ (Ιωνικού 17.00 ΣΟΥΠΕΡΣΠΟΡΤ), Μαρούσι-Ολυμπιακός (Αμαρουσίου 19.00 ΣΟΥΠΕΡΣΠΟΡΤ).


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ