Τρίτη 21 Μάρτη 2023
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 21
ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ
Εκοψαν το επίδομα σε παιδί με βαριά τετραπληγία

Παράσταση διαμαρτυρίας την Πέμπτη στον ΕΦΚΑ

Σε παράσταση διαμαρτυρίας την Πέμπτη 23 Μάρτη, στις 11 π.μ., στις κεντρικές υπηρεσίες του ΕΦΚΑ (Ακαδημίας 22) καλεί η Συντονιστική Επιτροπή Αγώνα Αναπήρων, καθώς από τον Ιούνη του 2022 έκοψαν το επίδομα σε παιδί με βαριά τετραπληγία από τους Μυτιληνιούς της Σάμου. Το επίδομα δεν καταβάλλεται στην οικογένεια με τις τεράστιες ανάγκες, επειδή υπάρχει «σύγχυση» από ποια υπηρεσία θα καταβληθεί!

Η ΣΕΑΑΝ απαιτεί «εδώ και τώρα να δοθούν όλα τα αναδρομικά και να καταβληθεί κανονικά το επίδομα στην πληρωμή του Μάρτη».

Επανασύνδεση ρεύματος σε σπίτι συνταξιούχου

Την επανασύνδεση του ρεύματος σε σπίτι συνταξιούχου απαίτησαν και πέτυχαν χτες το πρωί τα συνταξιουχικά σωματεία της Θεσσαλονίκης, με μαχητική παρέμβαση - κινητοποίηση που πραγματοποίησαν στο κατάστημα της ΔΕΗ στην Καλαμαριά.

Η ΔΕΗ έκοψε το ρεύμα στο σπίτι του συνταξιούχου, επειδή καθυστέρησε την πληρωμή της δόσης του διακανονισμού Φεβρουαρίου κατά 10 μέρες κι ενώ είχε πληρωθεί η δόση Μαρτίου κανονικά. Σημειώνεται ότι ο συνταξιούχος περιμένει εδώ και δύο χρόνια την έκδοση της σύνταξής του.

Στην κινητοποίηση συμμετείχαν εκπρόσωποι των Σωματείων συνταξιούχων ΙΚΑ Μείζονος Θεσσαλονίκης, ΟΑΕΕ, Δημοσίου, ΔΕΚΟ - Τραπεζών, ΠΑΣΑΣ-ΔΕΗ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ