Τετάρτη 22 Μάρτη 2023
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 20
ΤΩΡΑ ΙΣΧΥΡΟ ΚΚΕ - ΕΚΛΟΓΕΣ 2023
Εκδηλώσεις και συγκεντρώσεις Οργανώσεων του ΚΚΕ

Σήμερα Τετάρτη

-- Στις 2 μ.μ. η ΤΟ Πανεπιστημίου Πειραιά της ΚΝΕ στο φουαγιέ του ιδρύματος. Θα μιλήσει ο Νίκος Αμπατιέλος, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και υποψήφιος βουλευτής με το ΚΚΕ στην Α' Πειραιά. Χαιρετισμό θα απευθύνει ο Μιχάλης Φαναρτζής, μέλος του Περιφερειακού Συμβουλίου Σπουδάζουσας Αθήνας της ΚΝΕ και πρόεδρος του Φοιτητικού Συλλόγου Πανεπιστημίου Πειραιά.

-- Στις 6.30 μ.μ., η ΚΟ Π. Φαλήρου στην πλατεία Ντάβαρη. Θα μιλήσει ο Χρήστος Κατσώτης, βουλευτής και εκ νέου υποψήφιος βουλευτής στον Νότιο Τομέα Αθήνας, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ. Χαιρετισμό θα απευθύνει η Σεμίνα Διγενή, υποψήφια βουλευτής στον Νότιο Τομέα Αθήνας με το ΚΚΕ.

-- Στις 6.30 μ.μ., η ΤΟ Εμπορίου - Υπηρεσιών της ΚΟ Κεντρικής Μακεδονίας, στο Εργατικό Κέντρο Θεσσαλονίκης. Θα μιλήσει ο Δημήτρης Παπατολίδης, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

-- Στις 6.30 μ.μ., οι ΚΟ Αλμωπίας στον Εξαπλάτανο Πέλλας. Θα μιλήσει η Ελένη Παπαδοπούλου, υποψήφια βουλευτής Πέλλας του ΚΚΕ.

-- Στις 7 μ.μ., η ΚΟ Ασπροπύργου στην πλατεία Γενοκτονίας στην Γκορυτσά Ασπροπύργου. Θα μιλήσει ο Χρήστος Τσοκάνης, υποψήφιος βουλευτής του ΚΚΕ στη Δυτική Αττική.

-- Στις 7 μ.μ. η ΤΕ Λήμνου στο κινηματοθέατρο «Μαρούλα» στη Μύρινα, με θέμα: «Τόλμησε με δυνατό ΚΚΕ για την ισοτιμία και τη χειραφέτηση της γυναίκας». Θα μιλήσει η Βανέσσα Καραγιώργου, μέλος της ΤΕ Λήμνου. Θα χαιρετίσει ο Σπύρος Πλάντζος, υποψήφιος βουλευτής του ΚΚΕ. Θα ακολουθήσει προβολή βίντεο με θέμα τη ζωή και τη δράση της Ηλέκτρας Αποστόλου.

Αύριο, Πέμπτη

-- Στις 6 μ.μ. η ΤΕ Κέρκυρας στην αίθουσα 1 του Τμήματος Ιστορίας του Ιόνιου Πανεπιστημίου με θέμα «Με το ΚΚΕ για το πραγματικά νέο και καινοτόμο στην Επιστήμη και την Ερευνα». Ομιλήτρια θα είναι η Αφροδίτη Κτενά, μέλος του Τμήματος Παιδείας και Ερευνας της ΚΕ του ΚΚΕ.

-- Στις 8 μ.μ. οι ΚΟΒ Κατασκευών και Εργοστασίων Ιωαννίνων στην ταβέρνα - ψησταριά «Το καπηλειό μας» στην Ολυμπιάδα Μαρμάρων στα Γιάννενα. Θα μιλήσει ο Θανάσης Παφίλης, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ, επικεφαλής του ψηφοδελτίου Επικρατείας.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ