Πέμπτη 23 Μάρτη 2023
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 9
ΤΩΡΑ ΙΣΧΥΡΟ ΚΚΕ - ΕΚΛΟΓΕΣ 2023
ΠΕΡΙΟΔΕΙΑ ΣΤΗ «ΣΕΦΑΡ» ΣΤΗΝ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑ
Με ισχυρό ΚΚΕ για να δυναμώσουν οι εργατικές και λαϊκές διεκδικήσεις

Κάλεσμα στους εργαζόμενους της εταιρείας αποθήκευσης και διανομής φαρμάκων «ΣΕΦΑΡ», στο Αγρίνιο, να ισχυροποιήσουν το ΚΚΕ μπροστά στις βουλευτικές εκλογές αλλά και σε όλες τις κάλπες που θα στηθούν μέσα στον χρόνο, απηύθυνε κλιμάκιο της ΤΕ Αιτωλοακαρνανίας του Κόμματος, κατά την περιοδεία που πραγματοποίησε το μεσημέρι της Τρίτης, με επικεφαλής τους υποψήφιους βουλευτές Νίκο Παπαναστάση (και νυν βουλευτή) και Μάκη Αραβανή.

Στη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στον χώρο, ο Νίκος Παπαναστάσης αναφέρθηκε στις εξελίξεις, αναδεικνύοντας, μεταξύ άλλων, τις διαχρονικές εγκληματικές κυβερνητικές ευθύνες ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ, ΠΑΣΟΚ κ.ά., για την τραγωδία στα Τέμπη, καλώντας η οργή να γίνει οργανωμένη δύναμη ανατροπής του σάπιου συστήματος που γεννά διαχρονικά ανάλογες καταστάσεις, ενώ καθημερινά δυσκολεύει όλο και περισσότερο τη ζωή των εργατοϋπαλλήλων και των λαϊκών στρωμάτων.

Στάθηκε συνολικά στην ανάγκη ισχυροποίησης του ΚΚΕ για να δυναμώσουν οι εργατικοί - λαϊκοί αγώνες και διεκδικήσεις σε κάθε χώρο δουλειάς, αλλά και για μέτρα προστασίας της ζωής και της ασφάλειας, για υποδομές στο ύψος των σημερινών, σύγχρονων αναγκών, όχι με βάση τη λογική κόστους - οφέλους.

Ανέδειξε με παραδείγματα τη συμβολή του Κόμματος και των κομμουνιστών, με παρεμβάσεις, αγωνιστικές πρωτοβουλίες, δράσεις εντός και εκτός Βουλής, για τη βελτίωση της θέσης και της ζωής εργαζομένων και λαού, επισημαίνοντας πως στην ίδια ρότα το Κόμμα θα καταθέσει όλες του τις δυνάμεις και την επομένη των εκλογών, απέναντι σε οποιαδήποτε αντιλαϊκή κυβέρνηση, όποια σύνθεση και αν αυτή έχει.

Τόνισε ότι το ΚΚΕ βρίσκεται στην αντίπερα όχθη απ' τα υπόλοιπα αστικά κόμματα, δίνει όλες του τις δυνάμεις οι εργαζόμενοι και ο λαός να απολαμβάνουν και να τους επιστρέφει ο κόπος της δουλειάς τους, να ζουν με ασφάλεια οι ίδιοι και τα παιδιά τους, να μπορούν να χαίρονται τη ζωή, με μια εξουσία και διακυβέρνηση όπου θα μπαίνουν στο επίκεντρο οι ανάγκες τους και όχι τα επιχειρηματικά κέρδη. Σε αυτήν την κατεύθυνση, κάλεσε σε αποφασιστική ενίσχυση του ΚΚΕ στους καθημερινούς αγώνες αλλά και στις κάλπες, για να φωτιστεί ακόμη πιο πλατιά και ο συγκεκριμένος δρόμος.

Στη συζήτηση που ακολούθησε με τους εργαζόμενους απασχόλησαν τα ζητήματα της ακρίβειας, της εργασιακής ανασφάλειας και περιπλάνησης, της ανεργίας αλλά και πώς από καλύτερες θέσεις ο λαός θα μπορέσει να αντιπαλέψει την έως και σήμερα εφαρμοζόμενη αντιλαϊκή πολιτική.

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑ
ΚΚΕ ΔΑΓΚΩΤΟ! Το ελπιδοφόρο και αισιόδοξο μήνυμα της Κυριακής! (2023-06-24 00:00:00.0)
Ο λαός έχει τη δική του φωνή και δύναμη, έχει το ΚΚΕ (2019-04-24 00:00:00.0)
Να πέφτουν στην κάλπη κόκκινες ψήφοι με τη σκέψη στην επόμενη μέρα (2012-05-05 00:00:00.0)
Πανίσχυρο ΚΚΕ (2012-04-03 00:00:00.0)
Μη χαθεί ούτε λεπτό, ούτε ψήφος (2007-09-15 00:00:00.0)

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ