Πέμπτη 23 Μάρτη 2023
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 8
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΧΑΪΔΑΡΙ
Σε κλίμα συγκίνησης αποχαιρέτησαν τον Μόσχο Χουδελούδη

Μεγάλη η θλίψη και έντονη η συγκίνηση στον τελευταίο αποχαιρετισμό του συντρόφου Μόσχου Χουδελούδη στο Χαϊδάρι. Πλήθος κόσμου - συγγενείς, σύντροφοι και φίλοι - γέμισε χτες το ανοιχτό θέατρο Χαϊδαρίου στην πολιτική κηδεία του Μόσχου, που «έφυγε» από τη ζωή την Δευτέρα 20 Μάρτη, μετά από πολυετή παλικαρίσια μάχη με τον καρκίνο.

Είχε συντροφιά την κόκκινη σημαία του ΚΚΕ, τον «Ριζοσπάστη» και τα λουλούδια που άφηναν δακρυσμένοι άνθρωποι που τον γνώρισαν και συναντήθηκαν μαζί του στους κοινωνικούς αγώνες.

Παραβρέθηκε αντιπροσωπεία του ΚΚΕ με επικεφαλής τα μέλη του Πολιτικού Γραφείου Θέμη Γκιώνη, Γιάννη Πρωτούλη και Θοδωρή Χιώνη. Τιμητική φρουρά στάθηκαν οι σύντροφοί του στο στερνό «αντίο».

Επικήδειο εκ μέρους των Κομματικών Οργανώσεων Χαϊδαρίου εκφώνησε ο Μιχάλης Σελέκος. Αναφέρθηκε στην πρωτοπόρα δράση του Μόσχου τονίζοντας ότι «ήταν στην πρώτη γραμμή», ότι «υπερασπίστηκε τον επαναστατικό χαρακτήρα του Κόμματος και συνέβαλε στην ανασυγκρότησή του». Σημείωσε ότι «ήταν προσιτός και αγαπητός σε όσους τον γνώρισαν και εκτίμησαν τον χαρακτήρα του» που «είχε βασικό του μέλημα τη βοήθεια και την προσφορά στους ανθρώπους που είχαν ανάγκη». Τόνισε στη συνέχεια: «Σου δίνουμε υπόσχεση ότι δεν θα σε ξεχάσουμε ποτέ, θα είσαι ανάμεσά μας στους αγώνες για το δυνάμωμα του Κόμματος, για έναν κόσμο ειρηνικό και ανθρώπινο».

Εξέφρασε τα βαθιά και ειλικρινή συλλυπητήρια στη σύζυγό του Τζέτα, στην κόρη του Αλίνα, τον γιο του Κώστα, στα εγγόνια του και στους οικείους του.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ